Sake Kinmon Akita Yamabuki Gold Aged Sake 720ml EA04438

Kinmon Akita Yamabuki Gold Aged Sake 720ml

Yamabuki Gold er en Lagret Vintage Sake der er fremstillet ved at blande Sake der har lagret mellem 10 og 20 år. 

599,00 kr.
Inkl. moms
 Produktet er i øjeblikket udsolgt
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Yamabuki Gold er en Sake baseret på en 10-årig vintage, blandet med en række andre lagrede Sake på helt op til 20 år. Bryggere med dyb viden om det særlige ved hvert års Sake skaber en fint afbalanceret blanding af lagret Sake af forskellige årgange. Rav-farven på Saken bringes til sin fulde skønhed gennem årenes aldring, og du er i stand til at smage og lugte den lagrede sødme og aroma. Samtidig har denne Sake også en sprød, forfriskende fornemmelse, der gør at den parres godt med skaldyr eller andre mere fyldige retter. Ud over at vinde 6 guldmedaljer ved "International Wine Challenge (IWC)", der er kendt som den førende vinkonkurrence i verden, har Yamabuki Gold også fået et ry som absolut bedste lagrede Sake verden over og serveres i Michelin-stjernede restauranter internationalt.

Denne lagrede Sake er fuld af umami med en rig, let brændt toffee-smag og bløde toner. Dog giver blandingen af forskellige årgange en mindre hård og brændt smag end man oplever i de ældre lagrede Sake.

Poleringsgrad: 70%
Årgang: 2005

Serveringstemperatur: Kan nydes både kold, stuetemperatur samt opvarmet

Går godt til: Kødretter, rejer og skaldyr, ost

Produktinformation

EA04438
Produktinformation
Alkohol volumen
18,5%
Indhold volumen
720ml

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Alkohol

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

Ris (Kiyonishiki), Ris-malt, brunt sukker