Sake udstyr Masumi Masu Sake Kop 180ml VZ31509

Masumi Masu Sake Kop 180ml

Traditionel Japansk trækop i ægte cedertræ til servering af Sake

39,00 kr.
Inkl. moms
 Produktet er i øjeblikket udsolgt
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Oprindeligt var masu-kopper små firkantede trækasser, der blev brugt til at måle ris-portioner i Japan i løbet af den feudale periode. Smart nok, er de fleste masu er fremstillet af hinoki eller cedertræ, som har naturlige antibakterielle egenskaber for at holde mad og drikke frisk. I dag er masu uden låg og bruges traditionelt til at drikke Sake ved specielle lejligheder som fødselsdage, jubilæer eller bryllupper. Det siges, at masu-koppens træ supplerer traditionelt brygget Sake, da denne typisk er brygget i træfade. Koppen har også en træagtig, ren duft som et ekstra touch, og kan bruges som en beholder til små Sake glas eller for sig selv som en kop.

Nogle regler man skal huske på

  • Hvis du drikker i selskab med andre, skal Sake altid hældes op for dig, og omvendt skal du hælde op for andre.
  • Sake skal sippes langsomt, som en vin. At tage et shot Sake kan derfor også sammenlignes med at drikke vin som shots. - noget de færreste nok vil begive sig ud i.
  • Skønt Sake kan drikkes kold eller varm, kan det at drikke varm Sake, rent faktisk negativt påvirke alkoholens medfødte komplekse smag. Så opvarm din Sake nænsomt - den må aldrig blive varm som en te el.lign.

Hvordan man drikker af en masu

Hvis du drikker direkte fra en masu, skal du holde koppen diagonalt mod dig med hænderne på to modsatte hjørner, så et tredje hjørne vender direkte mod dig. Hold koppen tæt på dit ansigt og nyd aromaen af Sake, som vil være mildt indrammet af duften af frisk cedertræ. Vend tilbage, tag en lille slurk, og lad smagen sprede sig i munden et øjeblik, inden du synker.

Produktinformation

Masumi
VZ31509