Sake udstyr Japansk Keramik Sake Kop 40ml Artisan Sort Ochoko VHC6934
Ny

Japansk Keramik Sake Kop 40ml Artisan Sort Ochoko

Keramik fra Japan af udsøgt kvalitet. Traditionel sake kop med smukt sort farvespil i en ochoko størrelse særligt egnet til gæsteservering. 

59,00 kr.
Inkl. moms
 Kun få tilbage på lager!
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Fuldend dine eventyr ud i det japanske køkken med autentiske keramikvarer fra Made In Japan.

Denne lille sake-kop spiller i lyset med sin flotte mørke glasur og er velgenet som akkompagnement til din sake ved japanske måltider og hyggelige aftenserveringer.

Den lille koptype, også kendt som ochoko, faciliterer jævnlig udskænkning og er derfor med til at vise din gæstfrihed under et selskab, som der er tradition for det i Japan.

Vi anbefaler selvfølgelig at benytte koppen sammen med noget helt fantastisk sake, som du kan læse mere om lige her!

I hænderne på værksteder som Ichi, San og Taiku Kiln gennemgår det flotte stentøj en helt utrolig proces. Leret fra Gifu mister undervejs sine plastiske egenskaber og opnår gennem æltning, tørring, bisque, glasering og brænding en krystalstruktur, som er glashård og sikker at anvende i køkkenet.

Det håndlavede element er charmerende og præsenteres stolt af skaberne som et udtryk for for wabi -  respekten for det enkle liv og den underspillede skønhed i det uperfekte, som gennemsyrer meget af japansk håndværk og selvforståelse. Mens symmetri og perfektion har en ende, er det irregulære, det uperfekte og det asymmetriske uden ende og derfor noget, som Zenbuddhismen hylder som æstetisk princip.

Information om sikkerhed

Keramik fra Made In Japan er godkendt til sikker anvendelse i opvaskemaskine og mikroovn.
Vær dog opmærksom på store temperaturudsving, f.eks. ved inden for kort tid at flytte keramik fra fryser til ovn.
Vær også opmærksom på at beskytte bordplader mv. fra varme skåle og tallerkener med en bordskåner af træ eller stof.

Produktinformation

VHC6934
Produktinformation
Indhold volumen
40ml
Højde
3,5cm
Diameter
5,5cm

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Alkohol

Du vil eventuelt også synes om