Ris Shinmei Niigata Uonuma-san Koshihikari Ris 2kg XJ00100

Shinmei Niigata Uonuma-san Koshihikari Ris 2kg

Ægte japanske koshihikari ris i højeste kvalitet fra Uonuma området i Niigata - en ris der smager helt ud over det sædvanlige!

209,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fri fragt ved køb over 499!

 

Dag til dag levering - bestil inden kl 14!

Beskrivelse

For folk der kender til rissorter og ofte spiser ris, er Koshihikari nok et velkendt fænomen. For den almene dansker kan det måske være lidt et mysterie. Hvad gør disse ris så specielle?

Navnet "Koshihikari" kan oversættes til "lys fra Koshi-provinsen". Disse ris har et helt fantastisk ensartet udseende og en udsøgt smag og aroma. Derfor er Koshihikari sorten den absolut mest populære i Japan. For mange japanere findes der ris, og så findes der Koshihikari - så simpelt kan det næsten siges.
Koshihikari rissorten dyrkes mange forskellige steder - både i og uden for Japan. De japanske Koshihikari ris er klart de mest efterspurgte, og blandt de japanske kendere er ris fra ét særligt område i særdeleshed i høj kurs. Her er tale om Niigata-præfekturet, og der er netop her disse ris er fra!

I Niigata præfekturet ligger Uonuma - en by med tilhørende naturskønt område. Her bliver disse Koshihikari ris produceret. Vandet kommer fra de smukke omkringliggende bjerge, og jorden dyrkes nænsomt at de japanske landmænd, med respekt for traditionerne.

Har du endnu ikke prøvet ægte Koshihikari ris, så bør du unde dig selv denne autentiske japanske smagsoplevelse!

Produktinformation

XJ00100
Produktinformation
Vægt
2kg
Produceret i
Japan

Ingredienser og næringsindhold

Næringsindhold / 100 g

100% Ris (Koshihikari)

Energi (kJ) 1490
Energi (kcal) 356 kcal
Fedt 0,9 g
   (heraf mættet) 0,29 g
Kulhydrat 77,1 g
   (heraf sukkerarter) 0,0 g
Protein 6,1 g
Salt 0,0 g