Ramune Japansk Sodavand STOP MADSPILD (BEDST FØR 15/05/22) - Hatakosen Hatasoda Bottle Grape Ramune Sodavand 500ml MADSPILD-Q...
På tilbud! Ny

STOP MADSPILD (BEDST FØR 15/05/22) - Hatakosen Hatasoda Bottle Grape Ramune Sodavand 500ml

Den japanske Ramune Grape sodavand - i en praktisk aluminiumsflaske! Til dig der elsker smagen af Ramune soda, men er ligeglad med glasflasken med kuglen i.

10,00 kr. 25,00 kr. - 15,00 kr.

STOP MADSPILD TILBUD! OBS - Varen er enten tæt på eller over bedst før dato. Se bedst før dato i varetitel.

Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Køb Ramune Grape Soda hos WakuWaku og oplev den autentiske japanske sodavand. Her får du mest muligt af den dejlige, friske smag for pengene, da glasflasken med kuglen er sparet væk, til fordel for en aluminiumsflaske. Ramune er en japansk sodavand, der kan fås i et hav af forskellige smagsvarianter. Denne Ramune Grape har en frisk og sød smag af druer. Smagen er den typiske japanske "Grape" smag, der for nogle er meget syntetisk, men som rammer perfekt for dem der er vilde med denne type 'grape-flavor' :)

TikTok sodavand! Ramune er i nyere tid blevet kendt for deres ekstreme popularitet på det sociale medie TikTok, men fænomenet har også spredt sig til YouTube, Instagram og andre apps. Bliv en del af fænomenet der har givet de japanske Ramune tilnavnet 'TikTok sodavand' :)

Produktinformation

MADSPILD-QN00201
Produktinformation
Indhold volumen
500ml
Pant
Inkl. pant
Produceret i
Japan

HVAD ER STOP MADSPILD?

En stor del af vores varer er ikke fremstillet til eksport, men til Japans eget marked (netop også grunden til de er ekstra sjove og lækre), hvor varer cirkulerer meget hurtigere og holdbarhed tildeles efter et ønske om at signalere friskhed - ikke om decideret holdbarhed.

Derfor er slik f.eks. ofte kun mærket med ét enkelt års holdbarhed fra produktion, hvilket er meget lidt ift. f.eks. Europa hvor der i langt de fleste tilfælde er minimum 2 års holdbarhed på tilsvarende produkter. I nogle tilfælde tager vi specielle varer hjem som ikke når at blive solgt inden for den påtrykte "bedst før" dato. Vi beholder varerne som stop madspild tilbud, fordi vi mener, at tørvarer, vakuumpakkede nudler, saucer, chokolade og lign. sagtens kan nydes udover den påtrykte mærkning.

Dette er også helt efter reglerne fra Fødevarestyrelsen :)

Nyd godt af vores skarpe stop madspild tilbud, og prøv et af vores sjove og spændende produkter til en ekstra stærk pris!

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml

Kulsyreholdig vand, sukker, glukose-fruktosesirup, kulsyre, surhedsregulerende middel E330, aroma.

Energi (kJ) 176 kJ
Energi (kcal) 42 kcal
Fedt 0,0 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 10,7 g
   (heraf sukkerarter) 8,5 g
Protein 0,0 g
Salt 0,0 g


Du vil eventuelt også synes om