Øl Asahi Super Dry Gavepakke Klassisk Glas ASAHI-GAVEPAKKE
Nedsat pris Pakke

Asahi Super Dry Gavepakke Klassisk Glas

Pakke med 2 Asahi Super Dry japanske pilsner øl og 1 Asahi ølglas. Asahi's Super Dry øl er en klassiker i Japan.

50,00 kr. 65,00 kr. - 15,00 kr.

I stedet for 65,00 kr.

Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Dag til dag levering - bestil inden kl 14!

Beskrivelse

Asahi er en af de mest velkendte og værdsatte øl i Japan. Her får du en pakke med 2 lækre Asahi Super Dry øl og et flot Asahi ølglas.

Øllen har en lang historie bag sig og kan bryste sig af flere priser og rekorder for salg i Japan. Og det er ikke uden grund!

Den skarpe, rene smag, er et perfekt match til japansk mad, eller bare for sig selv.

Brugen af ris i brygningen giver en helt særlig lethed, som man ikke finder i mange europæiske øl.

ASAHI SUPER DRY bruger omhyggeligt udvalgt gær, der ikke kun giver en fremragende gæring, men også øger øllets sofistikerede aroma og forfriskende smag.

Det maltede byg, der bruges til at brygge ASAHI SUPER DRY, er valgt fra et eksklusivt netværk af kornleverandører over hele verden, baseret på detaljerede kriterier. Denne præcision sikrer ensartet kvalitet over hele kloden på ethvert tidspunkt af året. Humle af højeste kvalitet giver ASAHI SUPER DRY et elegant strejf af bitterhed.

Asahi øl er prydet med ordet Karakuchi, der betyder "tør", og som er det ord, der bedst beskriver den sofistikerede, men alligevel indbydende karakter af ASAHI SUPER DRY. Den forfriskende sprøde, klare smag, gør den til en fremragende match til ikke bare det japanske køkken, men også vestlige retter og blot som en kold, læskende øl på en varm dag.

Produktinformation

Asahi
ASAHI-GAVEPAKKE

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Alkohol

Du vil eventuelt også synes om