Øl Asahi Super Dry Gavepakke Klassisk ASAHI-GAVEPAKKE
Nedsat pris Ny Pakke

Asahi Super Dry Gavepakke Klassisk

Pakke med 2 Asahi Super Dry japanske pilsner øl og 1 Asahi ølglas. Asahi's Super Dry øl er en klassiker i Japan.

50,00 kr. 65,00 kr. - 15,00 kr.

I stedet for 65,00 kr.

Inkl. moms
 Kun få tilbage på lager!
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fri fragt ved køb over 499!

 

Hurtig levering - kun 1-2 hverdage!

Beskrivelse

Asahi er en af de mest velkendte og værdsatte øl i Japan. Her får du en pakke med 2 lækre Asahi Super Dry øl og et flot Asahi ølglas.

Øllen har en lang historie bag sig og kan bryste sig af flere priser og rekorder for salg i Japan. Og det er ikke uden grund!

Den skarpe, rene smag, er et perfekt match til japansk mad, eller bare for sig selv.

Brugen af ris i brygningen giver en helt særlig lethed, som man ikke finder i mange europæiske øl.

ASAHI SUPER DRY bruger omhyggeligt udvalgt gær, der ikke kun giver en fremragende gæring, men også øger øllets sofistikerede aroma og forfriskende smag.

Det maltede byg, der bruges til at brygge ASAHI SUPER DRY, er valgt fra et eksklusivt netværk af kornleverandører over hele verden, baseret på detaljerede kriterier. Denne præcision sikrer ensartet kvalitet over hele kloden på ethvert tidspunkt af året. Humle af højeste kvalitet giver ASAHI SUPER DRY et elegant strejf af bitterhed.

Asahi øl er prydet med ordet Karakuchi, der betyder "tør", og som er det ord, der bedst beskriver den sofistikerede, men alligevel indbydende karakter af ASAHI SUPER DRY. Den forfriskende sprøde, klare smag, gør den til en fremragende match til ikke bare det japanske køkken, men også vestlige retter og blot som en kold, læskende øl på en varm dag.

Produktinformation

Asahi
ASAHI-GAVEPAKKE

Du vil eventuelt også synes om