Øl Iki Gavepakke - 2 øl inkl. 1 glas IKI-GAVEPAKKE
Nedsat pris Pakke

Iki Gavepakke - 2 øl inkl. 1 glas

Pakke med to lækre IKI øl - IKI Yuzu og IKI Ginger - inkl. et flot IKI ølglas. 

64,00 kr. 79,00 kr. - 15,00 kr.

I stedet for 79,00 kr.

Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Pakke med 2 øl og et flot ølglas fra IKI Beers med sort IKI logo. Perfekt til servering af de lækre IKI øl.

Iki Ginger er en ravfarvet øl med en unik smag. Ingefæren kilder på tungen og giver et skarpt og forfriskende twist, og den grønne the giver en frisk bitterhed. Den parres typisk godt med de kraftigere retter i det japanske køkken. Passer også utroligt godt til karryretter og fisk.

iKi Yuzu er en frisk, lys øl med grøn the og den japanske yuzu citrusfrugt. Den fylder din mund med en klar umami smag, der har bitre noter. Dent går godt med kylling, sushi og nudler. Yuzu er en citrusfrugt der ikke kan sammenlignes med nogen anden frugt. Den er på sin vis en blanding af sødmen fra mandarinen, bitterheden fra grapefrugten og syrligheden fra citronen. 

Alle Iki øl er både økologiske og veganske. Nogle bryggerier bruger animalske produkter til at klare øllet med, men Iki bruger udelukkende plantebaserede produkter i produktionen.

Produktinformation

Iki
IKI-GAVEPAKKE

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Alkohol

Du vil eventuelt også synes om