Øl Coedo Shikkoku Black Lager ES00604

Coedo Shikkoku Black Lager

Coedo Shikkoku Black Lager er en Japansk specialøl, der byder på en mørk, næsten sort farve, flot sødme og afstemt humlebitterhed.

29,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Dag til dag levering - bestil inden kl 14!

Beskrivelse

Shikkoku er et japansk ord, der hentyder til den kul-sorte farve på onyx - et perfekt navn til dette fortryllende mørke, slow-aged bryg, der er præget af en elegant, mild smagsprofil. Enigmatiske skygger kontrasterer skarpt med lysstyrken i det fine, te-farvede skum, mens duften af aromatisk humle fryder næsen. To typer sort malt slutter sig til seks andre maltvarianter til en sort lager, der er glat, let og afbalanceret - og som aldrig bliver vammel. Japan tilbyder stolt denne mørke juvel, som står blandt de bedste mørke øl i verden.

Prøv vores Coedo smagskasse for at smage alle de lækre varianter!

Produktinformation

Coedo
ES00604
Produktinformation
Alkohol volumen
5%
Indhold volumen
333ml
Pant
Inkl. pant

Salg af alkohol

Salg af alkohol hos wakuwaku.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak. Alkohol bør nydes med omtanke.

Alkohol

Ingredienser og næringsindhold

Næringsindhold /

Vand, malt, humle og gærDu vil eventuelt også synes om