Ito Konnyaku Shirataki Nudler 200g
Shirataki nudler er fremstillet af Konnyaku - nudler med lavt kalorieindhold, der ligesom anden konjac og tofu, suger smag fra retten de puttes i.
God service - 5 stjerner på Trustpilot
Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!
Dag til dag levering - bestil inden kl 14!
Beskrivelse
Shirataki nudler er traditionelle japanske nudler der er fremstillet af Konnyaku. Nudlerne har et meget lavt kalorieindhold. De er især udbredte i det japanske og kinesiske køkken, men findes også i andre asiatiske køkkener. Shirataki nudlernes udseende minder om glasnudler, men de er lidt tykkere.
Shirataki består overvejende af vand og en kostfiberrig mel (glucomannan) fra Amorphophallus Konjac, også kendt som bl.a. konjaku, konjac, leopardstilk og elefant yam. Traditionel Shirataki indeholder derfor ingen såkaldte "hurtigt kulhydrater" og er samtidigt glutenfri, hvilket gør dem egnede til kulhydratfattig ernæring og tilsvarende diæter.
Shirataki har meget lidt smag i sig selv og har en svag hav-duft. Den kan dog få masser af smag fra for eksempel sovs eller supper.
Produktinformation
Produktinformation
- Drænet vægt
- 200g
Ingredienser og næringsindhold
Næringsindhold / 100 g
Vand, yamrodspulver, konsistensmiddel E526
Energi (kJ) | 50 |
Energi (kcal) | 12 kcal |
Fedt | 0,1 g |
(heraf mættet) | 0,0 g |
Kulhydrat | 0,1 g |
(heraf sukkerarter) | 0,0 g |
Protein | 0,1 g |
Salt | 0,0 g |