Nudler STOP MADSPILD (BEDST FØR 09/05/24) - Purple Sweet Potato Vermicelli Noodles 500g AT75062
Nedsat pris

STOP MADSPILD (BEDST FØR 09/05/24) - Purple Sweet Potato Vermicelli Noodles 500g

Lækre flotte lilla glasnudler til din Japchae! Tilbered dem gerne med sojasauce, sesamolie, svampe, spinat, løg og grøntsager for en autentisk oplevelse.

48,00 kr. 68,00 kr. - 20,00 kr.

STOP MADSPILD TILBUD! OBS - Varen er enten tæt på eller over bedst før dato. Se bedst før dato i varetitel.

Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Med disse flotte glasnudler fremstillet af lilla søde kartofler får du den bedste start til at sammensætte din egen Japchae.

Den årlige høstfestival Chuseok, der fejres både i Korea og Kina, byder på mange lækre retter, som familien samles om at lave i løbet af de festlige efterårsdage.

Japchae er en af de allermest populære, som her kan laves med et sjovt lilla twist på nudlerne. Steges de sammen med en dertilhørende sauce med soja, sesamolie, svampe, løg og grøntsager får man en ret, der både mætter og tilfredsstilleder med det rigtige bid fra glasnudlerne.

Både nudler baseret på søde kartofler, såvel som mungbønner er et oplagt valg til Japchae.

Bland gerne selv ekstra grøntsager eller kød som løg, pak choi, porre, spinat, gulerod, forårsløg, oksekød eller bacon i dine Japchae nudler og variér selv! Det er en super nem måde at tilberede et smagfuldt måltid på for alle, som holder af asiatisk mad. 

Nudlerne er naturligt glutenfri.

Fremgangsmåde:

Kog nudlerne i 6-10 min. eller lad glasnudlerne trække 30 min. i lunkent vand inden tilberedning og kog dem i 2 min. Variér koge- og trækketid efter den ønskede fasthed.

Tilbereder du Japchae, kan du skylle nudlerne i koldt vand og lade dem stege videre i samme pande sammen med sesamolie, dit ønskede tilbehør og en sammenrørt japchae-sauce på middelvarme i et minut. Japchae-sauce bestået oftest af en mørk sojasauce og sesamolie tilsmagt med brun sukker eller honning.


Server også gerne nudlerne med toppings såsom friske spirer, nori-tang, ristede sesamfrø og nyd retten sammen med din yndlings koreanske sodavand eller soju.

Produktinformation

AT75062
Produktinformation
Vægt
500g
Produceret i
Kina

Madspild? MOTTAINAI! Det er altid ærgerligt, når gode ting går til spilde.

Især når der er tale om langtidsholdbare produkter, som er gode langt ud over den påtrykte bedst-før dato, men som alligevel sorteres fra ved det første øjekast på mærkningen. 

En bedst-før dato er ikke det samme som en udløbsdato, og en bedst-før dato er måske endda en ‘bedst-før, men også god ud over’-dato, hvilket i særdeleshed gælder de mange asiatiske varer, vi tager hjem til WakuWaku.

Disse varer påtrykkes, til forskel fra EU-baserede varer med 24 måneder før bedst-før datoen, ofte en kortere bedst-før dato ud fra et ønske om at signalere optimal friskhed.

Dette kan være på helt almindelige tørvarer som chokolade, nudler og sauce, der i mikrobiologisk henseende ikke er i risiko for fordærvelse, men som ifølge bedst-før datoen alligevel kun smager godt i op til 12 måneder fra produktion. En sådan tørvare kan derefter potentielt være flere måneder undervejs på havet, før den ankommer til vores varelager.

Skal denne vare blot kasseres, hvis den ikke når at blive solgt inden den angivne dato? 

Det, synes vi, er en skam at gøre, og det synes mange klimabevidste japanere i princippet også. “Mottainai”, siger de. Sikke et spild.Som en del af løsningen finder du i udvalget en række ‘STOP MADSPILD’ produkter til nedsat pris, så de lækre sager med kort BBD kan komme jer, kunderne, til gode, og vi kan få dækket vores logistikomkostninger.

Ved at indkøbe ‘STOP MADSPILD’- tilbud er du derfor med til at støtte virksomhedens arbejde med at reducere madspild samtidig med, at du kan prøve nogle af de sjove og spændende produkter til få penge.

Se her for mere læsning om datomærkning og Fødevarestyrelsens gode råd omkring Madspild :)

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Sød kartoffelstivelse, lilla sød kartoffelstivelse, vand.

Oprindelse: Kina

Energi (kJ) 999 kJ
Energi (kcal) 239 kcal
Fedt 0,0 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 86 g
   (heraf sukkerarter) 0,0 g
Protein 0,0 g
Salt 0,08 g


Du vil eventuelt også synes om