Nudler Soba Nudler Tørrede 300g ARS0300

Soba Nudler Tørrede 300g

Tørrede nudler med boghvedemel der bruges i mange forskellige retter i det japanske køkken.

39,00 kr.
Inkl. moms
Antal Rabat Du sparer
4 3,00 kr. 12,00 kr. ved dette antal
 Produktet er i øjeblikket udsolgt
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Soba nudler er de store allroundere i nudelfamilien. De kan opvarmes og tilsættes til suppe om vinteren, koges, afkøles og serveres med en sojabaseret sauce om sommeren, steges med grøntsager, kød og sovs på panden, eller tilføjes varme eller kolde til salater.

Disse boghvedenudler er lavet af en kombination af boghvedemel og hvedemel, hvilket giver dem en let nøddeagtig smag og fast tekstur. Og det er ikke bare smagen der er god. Soba nudler har et højt indhold af protein og kostfibre, så de danner perfekt base for en sund kost.

For at lade deres smag virkelig skinne, kan de serveres med tofu, dampede asiatiske grøntsager, hakkede forårsløg, revet ingefær eller ristede sesamfrø.

Sådan tilberedes soba nudler

• I modsætning til pasta, er det bedst at skylle tørrede soba nudler under koldt vand før madlavning, for at fjerne overskydende stivelse.

• Tilbered tørrede soba nudler på den traditionelle japanske metode; tilsæt nudlerne til kogende vand og kog i et par minutter. Tilsæt lidt koldt vand to eller tre gange under tilberedningsprocessen for at reducere temperaturen og hjælpe nudlerne til at koge jævnt. Nudlerne er klar når de er møre, men stadig har et fast bid.

Produktinformation

ARS0300
Produktinformation
Vægt
300g
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

HVEDEMEL, boghvede 22%, salt.

Energi (kJ) 1449 kJ
Energi (kcal) 346 kcal
Fedt 2,3 g
   (heraf mættet) 0,5 g
Kulhydrat 67,3 g
   (heraf sukkerarter) 0,3 g
Protein 13,9 g
Salt 3,9 g