Sato Kiri Mochi 400g
Kiri Mochi er en type riskage. Den japanske oversættelse af ordet er 'skåret riskage'. En traditionel japansk spise, der kan tilberedes på flere måder.
Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)
Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!
Super hurtig levering - kun 1-2 dage!
Beskrivelse
Disse lækre Kiri Mochi er mochi i sin rå form - her er ikke tilsat frugtfyld, jelly eller noget andet.
Det er den helt basale mochi fra Sato, der er lavet af 100% glutinøse ris.
Kiri mochi kan tilberedes på flere måder, og kan både laves som søde eller salte snacks.
De kan koges et par minutter for en super chewy og silkeblød tekstur, eller de kan grilles enten i en ovn eller over en grill, for en chewy men samtidigt let sprød konsistens. De kan sågar steges på panden for en gyldenbrun og ristet smag.
Brug disse Kiri Mochi til at lave dine yndlings mochi retter som f.eks. disse:
Kinako mochi:
Kinako er ristet sojabønnepulver - Kiri Mochi koges og sprinkles nænsomt med dette pulver, blandet med sukker at give en sød mochi.
Anko mochi:
Anko er rød bønnepasta, der er populær i japansk køkken, der er lavet af sødede azuki-bønner.
Fyld dine tilberedte mochi med den røde bønnepasta for en meget traditionel japansk smag.
Isobeyaki:
Mochi, der er grillet eller stegt og dyppet i shoyu (soja sauce) og ofte pakket i nori tang.
Produktinformation
Produktinformation
- Vægt
- 400g
- Produceret i
- Japan
Indhold
Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g
Ingredienser: Glutinøse ris 100%
Opbevares ved rumtemperatur. Undgå direkte sollys og fugt.
Produceret i Japan.
Energi (kJ) | 971 kJ |
Energi (kcal) | 232 kcal |
Fedt | 0,6 g |
(heraf mættet) | 0,14 g |
Kulhydrat | 52,6 g |
(heraf sukkerarter) | 0,0 g |
Protein | 3,8 g |
Salt | 0,0 g |