Læskedrikke Hong-Cho Blueberry Vinegar Drink Concentrate 500ml QN31011
Ny

Hong-Cho Blueberry Vinegar Drink Concentrate 500ml

Koreansk blandbar eddikedrik med 66% frugtjuice fra især blåbær, men også ananas, hvide druer, granatæble, jordbær og hindbær.

69,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Forfriskende og syrlig koreansk "saftevand" baseret på eddike og frugtjuice, der så en vild stigning i popularitet i Korea som følge af den anderledes smag og øjensynlige helbredsfremmende effekt. Hong-Cho er derfor også blevet udbredt som lidt af en "Kpop" drik.

Som saft er det et fantastisk alternativ til sukkerholdige læskedrikke, som samtidig fremmer dannelsen af fordøjelsesenzymer og indeholder en lang række antioxidanter fra bær og frugt. Nogen sammenligner også den lagrede smag fra eddiken med den fermenterede kombucha te.

Bland Hong-Cho op med iskoldt vand, danskvand, te og yoghurt eller eksperimenter med en tart og frisk blåbær cocktail. Den frugtige smag er også fantastisk som vinaigrette over salater og lette sommerretter.

Blanding af produktet

Drik:1 del Hong-Cho til til 4 dele vand 

Vinaigrette: 1-2 spsk Hong-Cho til 1/2 dl oliven- eller anden olie.
Smag til med f.eks. togarashi peber, sichuan peber, yuzu-skal eller japansk sennep for en ekstra aromatisk asiatisk dressing!

Produktinformation

QN31011
Produktinformation
Indhold volumen
500ml
Pant
Inkl. pant
Produceret i
Korea

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml

Blåbær-eddike blanding (vand,3-del eddike, ananaskoncentrat, blåbærkoncentrat, hvid druekoncentrat, eddike-granatæble saft (eddike, premium granatæblejuicekoncentrat), surhedsregulerende middel (E330), sødemiddel (E968), jordbærkoncentrat, hindbærkoncentrat, aromaer (blåbær, jordbær, fersken), sødemiddel (E960), gulerodsjuicekoncentrat), vand, sødemiddel (E953).

Oprindelse: Korea

Energi (kJ) 391,3 kJ
Energi (kcal) 93,5 kcal
Fedt 0,4 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 22,6 g
   (heraf sukkerarter) 12,8 g
Protein 0,0 g
Salt 0,0 g


Du vil eventuelt også synes om