Læskedrikke STOP MADSPILD (BEDST FØR 23/11/22) - Ocean Bomb Sumikko Gurashi Neko Yoghurt Drik 330ml QN08060
Nedsat pris

STOP MADSPILD (BEDST FØR 23/11/22) - Ocean Bomb Sumikko Gurashi Neko Yoghurt Drik 330ml

Ocean Bomb præsenterer de mest nuttede venner fra Sumikkogurashi som forskellige drikke - her er Neko og Zassou med forfriskende yoghurtsmag!

9,00 kr. 19,00 kr. - 10,00 kr.

STOP MADSPILD TILBUD! OBS - Varen er enten tæt på eller over bedst før dato. Se bedst før dato i varetitel.

Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Dejlig læskende yoghurtdrik fra Ocean Bomb i en flot illustreret dåse skabt i samarbejde med San-X, der udover Sumikkogurashi maskotterne også er kendt for Rilakkuma, Mamegoma, Tarepanda og Jinbesan!

Sumikkogurashi (すみっコぐらし, Sumikko Gurashi) kan oversættes til "liv i hjørnet", og betegner da også en række små venner, der ganske enkelt befinder sig bedst i 'hjørnet'.

De har alle nogle særheder eller manglende selvtillid, der gør, at de ikke ønsker at være rummets centrum og derfor søger tryghed i hjørnet.
Et aspekt, som ifølge skaberen af karaktererne, Yuri Yokomizo, er inspireret af de generte tilbøjeligheder, som mange japanere udviser. Den tomme togkupé og det bagerste bord i caféen er bare bedst!

Nyd din sodavand og følg med i de små introverte eventyr (San-X Youtube), der kun kan foregå i hjørnet - især når man bare er ukrudt, der håber på at blive en del af en buket, en efterladt tonkatsu-rest bestående af 99% fedt, en isbjørn, der ikke tåler kulde eller en tapioka-perle, der var for hård at suge op af milk tea koppen.

Denne læskedrik med yoghurt har karakterne Neko - en usikker kat, der mangler selvtillid i sin krop - og Zassou - et optimistisk stykke ukrudt, der en skønne dag håber på at blive del af en buket  ;)

Produktinformation

QN08060
Produktinformation
Indhold volumen
330ml
Pant
Inkl. pant
Produceret i
Taiwan

HVAD ER STOP MADSPILD?

En stor del af vores varer er ikke fremstillet til eksport, men til Japans eget marked (netop også grunden til de er ekstra sjove og lækre), hvor varer cirkulerer meget hurtigere og holdbarhed tildeles efter et ønske om at signalere friskhed - ikke om decideret holdbarhed.

Derfor er slik f.eks. ofte kun mærket med ét enkelt års holdbarhed fra produktion, hvilket er meget lidt ift. f.eks. Europa hvor der i langt de fleste tilfælde er minimum 2 års holdbarhed på tilsvarende produkter. I nogle tilfælde tager vi specielle varer hjem som ikke når at blive solgt inden for den påtrykte "bedst før" dato. Vi beholder varerne som stop madspild tilbud, fordi vi mener, at tørvarer, vakuumpakkede nudler, saucer, chokolade og lign. sagtens kan nydes udover den påtrykte mærkning.

Dette er også helt efter reglerne fra Fødevarestyrelsen - her finder du også gode råd om at undgå madspild :)

Nyd godt af vores skarpe stop madspild tilbud, og prøv et af vores sjove og spændende produkter til en ekstra stærk pris!

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml

Vand, sukker, konserveringsmiddel(E270), skummetmælkspulver, surhedsregulerende midler (E330, E331), sojafibre, aroma.

Allergener: laktose, soja
Oprindelse: Taiwan

Energi (kJ) 197 kJ
Energi (kcal) 47 kcal
Fedt 0,0 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 11,5 g
   (heraf sukkerarter) 11,3 g
Protein 0,0 g
Salt 0,02 g


Du vil eventuelt også synes om