Læskedrikke DyDo Blend Exquisite Café Au Lait - Jujutsu Kaisen 185ml QN58002

DyDo Blend Exquisite Café Au Lait - Jujutsu Kaisen 185ml

Lækker Café Au Lait fra DyDo i en fantastisk kollaboration med animationsserien Jujutsu Kaisen - præcis som var den trukket i en japansk vending machine!

25,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Efter succeskollaborationen med Demon Slayer er det lækre kaffebrand dernæst gået sammen med hitserien Jujutsu Kaisen om en kollektion af de specialdesignede dåser.

Her møder vi demonbekæmpere, forbandelser, og magiske objekter, inklusiv en uheldsvanger finger, som hovedpersonen Itadori Yuji må tackle konsekvenserne af at støde på, alt i mens han træner sive evner for kamp og eksorcisme.

De mundrette DyDo dåser, der også kendes som "canned coffee" eller automatkaffe, er særdeles kendetegnende for Japan, og man vil ofte kunne finde et utroligt udvalg af både varme drikke, kolde drikke, supper, snacks og meget meget mere i diverse automater.

I denne specifikke dåse fås Café Au Lait kaffedrikken fra DyDo, som byder på en sød og mild kaffeoplevelse samt et unikt Jujutsu Kaisen dåsedesign.

Det er vores anbefaling at ryste dåsen og nyde kaffedrikken afkølet, som den er, men man kan selvfølgelig opvarme den som ønsket.

Jujutsu Kaisen kan lige nu opleves i Valby Kino og Grand Teatret (billetter) med den seneste instans: Jujutsu Kaisen: 0.

Produktinformation

QN58002
Produktinformation
Indhold volumen
185ml
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml

Vand, mælk, sukker, kaffe, sødet kondenseret mælk, fløde, kaseinat, emulgator (322soja).

Allergener: laktose, soja

Oprindelse: Japan

Energi (kJ) 185 kJ
Energi (kcal) 44 kcal
Fedt 0,5 g
   (heraf mættet) 0,2 g
Kulhydrat 9,0 g
   (heraf sukkerarter) 7,5 g
Protein 0,9 g
Salt 0,1 g