Læskedrikke Calpis Kyoho Grape Concentrate 470ml QC33047
Ny

Calpis Kyoho Grape Concentrate 470ml

Koncentreret japansk saftevand med syrlig mælke- og yoghurtsmag og japanske druer - en helt unik drik der passer perfekt til sommervejret!

49,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Calpis er helt sin egen og meget unik for Japan, hvor drikken nydes af folk i alle aldre. Enten er man helt vild med smagen eller også synes man, det er en tand for underligt. Dem der elsker Calpis kan i hvert fald attestere til, at den forfriskende let syrlige yogurt- og mælkesmag er både læskende og tilfredsstillende på samme tid.

I denne version, er den originale Calpis smag blandet med ægte Kyoho druejuice koncentrat, som giver en fantastisk sommerlig smag.
Blandes op med vand eller danskvand og nydes afkølet drikken som den er. Eller brug den som mixer i cocktails eller til Kakigori - den specielle japanske isdessert med "shaved ice".

Dette er en koncentreret sirup/saftevand der skal fortyndes med vand i forholdet 1:4 eller 1:5, afhængigt af hvor kraftig en smag man ønsker.

Produktinformation

Asahi
QC33047
Produktinformation
Indhold volumen
470ml
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml

Vand, sukker, MÆLK, druesaft, aroma, surhedsregulerende middel (E330), stabilisator (E332, indeholder SOJA), farvestof (E163).

Energi (kJ) 214 kJ
Energi (kcal) 51 kcal
Fedt 0,0 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 12,5 g
   (heraf sukkerarter) 12,3 g
Protein 0,0 g
Salt 0,0 g


Du vil eventuelt også synes om