Læskedrikke Asahi Wonda Coffee Premium Blend - One Piece 186ml QN38008

Asahi Wonda Coffee Premium Blend - One Piece 186ml

Kvalitetskaffedrik fra Asahi i en fantastisk kollaboration med piraterne fra serien One Piece - præcis som var dåsen trukket i en japansk vending machine!

25,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Det klassiske brand Asahi er med deres Wonda Coffee gået sammen med den internationale hitserie One Piece om en kollektion af specialdesignede dåser.

De mundrette Wonda Coffee dåser, der også kendes som "canned coffee" eller automatkaffe, er derudover også særdeles kendetegnende for Japan, og man vil ofte kunne finde et utroligt udvalg af både varme drikke, kolde drikke, supper, snacks og meget meget mere i diverse automater.

I denne specifikke dåse fås den gyldne Premium Wonda kaffedrik, som byder på en sød og fyldig kaffeoplevelse med mindre sukker samt et unikt One Piece dåsedesign. Temaet for Premium Blend er skurke og centrale pirater fra serien, bl.a. fås Trafalgar Law, Gecko Moria, Enel, Crocodile og Donquixote Doflamingo ud af 12 mulige designs.

Det er vores anbefaling at nyde kaffedrikken afkølet, som den er, men man kan selvfølgelig opvarme den som ønsket og servere kaffen i en kop.

Produktinformation

Asahi
QN38008
Produktinformation
Indhold volumen
186ml
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml

Vand, mælk, kaffe, sukker, sødmælkspulver, dextrin, emulgator (E322, soja), natriumkaseinat, aroma, antioxidant (E300), sødemidler (E950, E955).

Allergener: laktose, soja
Oprindelse: Japan

Energi (kJ) 79,8 kJ
Energi (kcal) 19 kcal
Fedt 0,6 g
   (heraf mættet) 0,2 g
Kulhydrat 2,8 g
   (heraf sukkerarter) 2,3 g
Protein 0,6 g
Salt 0,1 g


Du vil eventuelt også synes om