Læskedrikke Ocean Bomb Sumikko Gurashi Penguin Cider Sodavand 330ml QN08029

Ocean Bomb Sumikko Gurashi Penguin Cider Sodavand 330ml

Ocean Bomb præsenterer de mest nuttede venner fra Sumikkogurashi som forskellige smage af sodavand - her er Penguin(?!) og Tapioka med cidersmag!

19,00 kr.
Inkl. moms
 Produktet er i øjeblikket udsolgt
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Dejlig boblende sodavand fra Ocean Bomb i en flot illustreret dåse skabt i samarbejde med San-X, der udover Sumikkogurashi maskotterne også er kendt for Rilakkuma, Mamegoma, Tarepanda og Jinbesan!

Sumikkogurashi (すみっコぐらし,Sumikko Gurashi) kan oversættes til "liv i hjørnet", og betegner da også en række små venner, der ganske enkelt befinder sig bedst i 'hjørnet'.

De har alle nogle særheder eller manglende selvtillid, der gør, at de ikke ønsker at være rummets centrum og derfor søger tryghed i hjørnet.
Et aspekt, som ifølge skaberen af karaktererne, Yuri Yokomizo, er inspireret af de generte tilbøjeligheder, som mange japanere udviser. Den tomme togkupé og det bagerste bord i caféen er bare bedst!

Nyd din sodavand og følg med i de små introverte eventyr (San-X Youtube), der kun kan foregå i hjørnet - især når man bare er ukrudt, der håber på at blive en del af en buket, en efterladt tonkatsu-rest bestående af 99% fedt, en isbjørn, der ikke tåler kulde eller en tapioka-perle, der var for hård at suge op af milk tea koppen.

Denne sodavand med cider har karaktererne Penguin(?!) - en skabning, der faktisk ikke ved med sikkerhed, om den er en pingvin - og Tapioka - en kynisk tapioka-perle, der blev efterladt i milk tea koppen, da den var for svær at suge op ;)

Produktinformation

QN08029
Produktinformation
Indhold volumen
330ml
Pant
Inkl. pant
Produceret i
Taiwan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml

Vand, fruktose, sukker, kuldioxid, surhedsregulerende middel (E330), hyaluronsyre, aroma.

Oprindelse: Taiwan

Fedt 0,0 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 0,1 g
   (heraf sukkerarter) 0,0 g
Protein 0,0 g
Salt 0,01 g


Du vil eventuelt også synes om