Læskedrikke Ocean Bomb Sumikko Gurashi Tokage Pear Sodavand 330ml QN08030

Ocean Bomb Sumikko Gurashi Tokage Pear Sodavand 330ml

Ocean Bomb præsenterer de mest nuttede venner fra Sumikkogurashi som forskellige smage af sodavand - her er Tokage og Nisetsumuri med pæresmag!

19,00 kr.
Inkl. moms
 Kun få tilbage på lager!
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Dejlig boblende sodavand fra Ocean Bomb i en flot illustreret dåse skabt i samarbejde med San-X, der udover Sumikkogurashi maskotterne også er kendt for Rilakkuma, Mamegoma, Tarepanda og Jinbesan!

Sumikkogurashi (すみっコぐらし,Sumikko Gurashi) kan oversættes til "liv i hjørnet", og betegner da også en række små venner, der ganske enkelt befinder sig bedst i 'hjørnet'.

De har alle nogle særheder eller manglende selvtillid, der gør, at de ikke ønsker at være rummets centrum og derfor søger tryghed i hjørnet.
Et aspekt, som ifølge skaberen af karaktererne, Yuri Yokomizo, er inspireret af de generte tilbøjeligheder, som mange japanere udviser. Den tomme togkupé og det bagerste bord i caféen er bare bedst!

Nyd din sodavand og følg med i de små introverte eventyr (San-X Youtube), der kun kan foregå i hjørnet - især når man bare er ukrudt, der håber på at blive en del af en buket, en efterladt tonkatsu-rest bestående af 99% fedt, en isbjørn, der ikke tåler kulde eller en tapioka-perle, der var for hård at suge op af milk tea koppen.

Denne sodavand med pære har karakterne Tokage - et firben, der i virkeligheden er en overlevende dinosaur - og Nisetsumuri - en skovsnegl uden hus, der lader som om, at den faktisk har et ;)

Produktinformation

QN08030
Produktinformation
Indhold volumen
330ml
Pant
Inkl. pant
Produceret i
Taiwan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml

Vand, fruktose, sukker, kuldioxid, surhedsregulerende middel (E330), hyaluronsyre, aroma (pære).

Oprindelse: Taiwan

Energi (kJ) 167 kJ
Energi (kcal) 40 kcal
Fedt 0,0 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 10,0 g
   (heraf sukkerarter) 9,6 g
Protein 0,0 g
Salt 0,02 g


Du vil eventuelt også synes om