Læskedrikke STOP MADSPILD (BEDST FØR 01/05/22) - Cheerio Iron Soul Energidrik 350ml QE72001
Nedsat pris

STOP MADSPILD (BEDST FØR 01/05/22) - Cheerio Iron Soul Energidrik 350ml

Japansk energidrik med koffein og super foods som guaranabær og macarod, samt arginin og ekstra tilsat jern - et fantastisk energiboost til din 'jernsjæl'!

19,00 kr. 33,00 kr. - 14,00 kr.

STOP MADSPILD TILBUD! OBS - Varen er enten tæt på eller over bedst før dato. Se bedst før dato i varetitel.

Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Denne kulsyreholdige energidrik fra japanske Cheerio byder både på en sød, frisk smag og en række effektive energiboostere til dit system, når der er brug for en hurtig opkvikker. 

Guarana er en anerkendt super food med et naturligt rigt indhold af koffein og antioxidanter. De røde bær er bl.a. med til at nedbringe mental træthed og muskelstress, og den peruvianske ginseng, maca, er med til at øge styrke og udholdenhed med vigtige næringsstoffer som C-vitamin, zink, jern, B6 og calcium f.eks. i forbindelse med træning.

Maca vokser højt i Andesbjergene, og pulveret fra roden er sammen med guarana og arginin ligeledes blevet et virkelig populært kost- og træningstilskud.

Arginin er en de aminosyrer, der udover at bidrage med protein også forbindes med øget produktion af hvide blodlegemer, bedre energiforbrænding og større præstationsevne. 

Indhold mg.

  • 560 mg arginin
  • 102 mg koffein
  • 200 mg maca
  • 200 mg guarana
  • 1,8 mg jern

Produktinformation

QE72001
Produktinformation
Indhold volumen
350ml
Pant
Inkl. pant
Produceret i
Japan

HVAD ER STOP MADSPILD?

En stor del af vores varer er ikke fremstillet til eksport, men til Japans eget marked (netop også grunden til de er ekstra sjove og lækre), hvor varer cirkulerer meget hurtigere og holdbarhed tildeles efter et ønske om at signalere friskhed - ikke om decideret holdbarhed.

Derfor er slik f.eks. ofte kun mærket med ét enkelt års holdbarhed fra produktion, hvilket er meget lidt ift. f.eks. Europa hvor der i langt de fleste tilfælde er minimum 2 års holdbarhed på tilsvarende produkter. I nogle tilfælde tager vi specielle varer hjem som ikke når at blive solgt inden for den påtrykte "bedst før" dato. Vi beholder varerne som stop madspild tilbud, fordi vi mener, at tørvarer, vakuumpakkede nudler, saucer, chokolade og lign. sagtens kan nydes udover den påtrykte mærkning.

Dette er også helt efter reglerne fra Fødevarestyrelsen :)

Nyd godt af vores skarpe stop madspild tilbud, og prøv et af vores sjove og spændende produkter til en ekstra stærk pris!

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml

Vand, glukose-fruktosesirup, majssirup, sukker, kulsyre (E290), antioxidant (E300), arginin, aroma, macaekstrakt, guaranaekstrakt, koffein*, farve (E150c), natriumjerncitrat.

*Koffeinindeholdig. Anbefales ikke til børn, gravide eller ammende kvinder.

Oprindelse: Japan 

Energi (kJ) 172 kJ
Energi (kcal) 41 kcal
Fedt 0,0 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 10,1 g
   (heraf sukkerarter) 9,5 g
Protein 0,2 g
Salt 0,03 g


Du vil eventuelt også synes om