Læskedrikke STOP MADSPILD (BEDST FØR 23/05/22) - Chupa Chups Grape Sodavand 345ml QN46004
Nedsat pris

STOP MADSPILD (BEDST FØR 23/05/22) - Chupa Chups Grape Sodavand 345ml

De farverige og verdenskendte Chupa Chups slikkepinde fås nu omsat til sodavand! Prøv denne variant med aromatisk druesmag - perfekt til sommervejret.

8,00 kr. 18,00 kr. - 10,00 kr.

STOP MADSPILD TILBUD! OBS - Varen er enten tæt på eller over bedst før dato. Se bedst før dato i varetitel.

Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Dejligt læskende Chupa Chups sodavand med den dér helt specielle asiatiske druesmag - præcis som du kender den fra de farverige slikkepinde!

Pindene findes efterhånden i alle tænkelige varianter, og mærket har med dets mange år på bagen og retro look opnået en næsten nostalgisk status med mindelser om barndommen. Vidste du f.eks., at det famøse Chupa Chups logo blev designet i 1969 af selveste Salvador Dalí?

Produktinformation

QN46004
Produktinformation
Indhold volumen
345ml
Produceret i
Korea

HVAD ER STOP MADSPILD?

En stor del af vores varer er ikke fremstillet til eksport, men til Japans eget marked (netop også grunden til de er ekstra sjove og lækre), hvor varer cirkulerer meget hurtigere og holdbarhed tildeles efter et ønske om at signalere friskhed - ikke om decideret holdbarhed.

Derfor er slik f.eks. ofte kun mærket med ét enkelt års holdbarhed fra produktion, hvilket er meget lidt ift. f.eks. Europa hvor der i langt de fleste tilfælde er minimum 2 års holdbarhed på tilsvarende produkter. I nogle tilfælde tager vi specielle varer hjem som ikke når at blive solgt inden for den påtrykte "bedst før" dato. Vi beholder varerne som stop madspild tilbud, fordi vi mener, at tørvarer, vakuumpakkede nudler, saucer, chokolade og lign. sagtens kan nydes udover den påtrykte mærkning.

Dette er også helt efter reglerne fra Fødevarestyrelsen :)

Nyd godt af vores skarpe stop madspild tilbud, og prøv et af vores sjove og spændende produkter til en ekstra stærk pris!

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml

Kulsyre, vand, høj fruktosesirup (majs), sukker, koncentreret frugtsaft (drue 1%), surhedsregulerende midler (E330, E331, E332), aroma, farve (E163).

Oprindelse: Korea

Energi (kJ) 204 kJ
Energi (kcal) 49 kcal
Fedt 0,0 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 12,2 g
   (heraf sukkerarter) 11,9 g
Protein 0,0 g
Salt 0,01 g


Du vil eventuelt også synes om