Læskedrikke DyDo Blend Exquisite Café Au Lait - Demon Slayer 185ml QN58002

DyDo Blend Exquisite Café Au Lait - Demon Slayer 185ml

Lækker Café Au Lait kaffedrik fra DyDo i en fantastisk jubilæumskollaboration med Demon Slayer - præcis som var den trukket fra en japansk vending machine!

29,00 kr.
Inkl. moms
 Kun få tilbage på lager!
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

I forbindelse med fejringen af DyDo Blend´s 45. jubilæum er dette lækre kaffebrand gået sammen med den internationale hitserie Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba om en kollektion af specialdesignede dåser.

En blanding af katana-svingende demonbekæmpere, solid animation og unikke kulturelle islæt fra den ofte oversete Taisho-periode byder på spændende anime-underholdning, der tilmed er nået de danske biografer med den seneste instans: Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba the Movie: Mugen Train.

De mundrette DyDo dåser, der også kendes som "canned coffee" eller automatkaffe, er derudover også særdeles kendetegnende for Japan, og man vil ofte kunne finde et utroligt udvalg af både varme drikke, kolde drikke, supper, snacks og meget meget mere i diverse automater.

I denne dåse fås Café Au Lait kaffedrikken fra DyDo, som byder på en sød og mild kaffeoplevelse samt et unikt Demon Slayer dåsedesign.

Det er vores anbefaling at nyde kaffedrikken afkølet, som den er, men man kan selvfølgelig opvarme den som ønsket og servere kaffen i en rigtig kop ligesom Tanjiro i illustrationen nedenfor.

Produktinformation

QN58002
Produktinformation
Indhold volumen
185ml
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 ml

Vand, mælk, sukker, kaffe, skummetmælkspulver, emulgator (322).

Allergener: laktose

Oprindelse: Japan

Energi (kJ) 151 kJ
Energi (kcal) 36 kcal
Fedt 0,4 g
   (heraf mættet) 0,1 g
Kulhydrat 7,4 g
   (heraf sukkerarter) 7,2 g
Protein 0,6 g
Salt 0,2 g


Du vil eventuelt også synes om