Læskedrikke Nittoh Salty Lychee Drink Pulver QD80108

Nittoh Salty Lychee Drink Pulver

En helt unik og meget autentisk japansk læskedrik i pulverform uden brus, med smag af Litchi frugt og salt. Enormt forfriskende og læskende drik.

59,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Det lyder måske underligt med en læskedrik der er salt i - men det er ikke ensbetydende med at den ligefrem er saltet som havvand.

Et lille touch af salt kan fremhæve smagen af frugter markant, som mange f.eks. kender fra salt og vandmelon, der går utroligt godt sammen. Det samme gælder Litchi frugten, der også er kendt under navnene "Lychee" og "Kærlighedsfrugt".

Smagen er sød, aromatisk og læskende, med et hint af salt, der gør den enormt behagelig at drikke, men samtidig er en meget unik oplevelse.
Den salte, søde drik nydes ofte iskold om sommeren i Japan. Her hjælper væsken og saltet med at holde kroppen hydreret i den ekstreme sommervarme Japan kan byde på.

Hvis du vil prøve noget helt nyt og anderledes, så er denne Salty Litchi drik et godt bud!

Tilberedning:
Hvert brev indeholder pulver til én kop Salty Lychee drik - du skal bare blande pulveret op med 180ml vand, røre rundt og tilsætte isterninger.

Produktinformation

QD80108
Produktinformation
Vægt
99g
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Sukker, salt, litchi juice pulver, grapefrugt juice pulver, ananas juice pulver, surhedsregulerende middel (E330), aroma, sødestoffer (E950, E960), smagsforstærker (E621), fortykningsmiddel (E412).

Energi (kJ) 1596 kJ
Energi (kcal) 380 kcal
Fedt 0,0 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 95 g
   (heraf sukkerarter) 93,2 g
Protein 1,8 g
Salt 2,4 g


Du vil eventuelt også synes om