Konserves Aroy-D Bambusskud i strimler 540g BX05004

Aroy-D Bambusskud i strimler 540g

Saftige, sprøde bambusskud i strimler på dåse - også kendt som Takenoko. Prøv bambusskud i alt fra thailandske karry-retter til topping af japansk ramen suppe.

19,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Oplev en eksklusiv kulinarisk rejse med vores saftige, lækre og sprøde bambusskud på dåse. Disse bambusskud er omhyggeligt udvalgt og lagret i vand for at bevare den mest naturlige smagsoplevelse, der nærmest bringer dig til de frodige bambusskove i Østasien.

Kendt som "Takenoko" på japansk, har disse bambusskud en fremtrædende plads i det japanske køkken, især som den perfekte topping kaldet "Menma" til lækre ramen-retter. Du kan også fordybe dig i en smagsmæssig udforskning ved at marinere dem i en kimchi sauce, der tilføjer et pikant twist, eller bruge dem i deres rene form som en delikat topping på diverse ramen-kreationer.

Ikke kun begrænset til ramen, disse bambusskud trives også som stjerner i wokretter, hvor de tilføjer en forbløffende fylde og en karakteristisk tekstur. De er alsidige og tilføjer en autentisk smag til ethvert måltid, de indgår i.
Bambusskudden er fantastiske i Thailandske karry retter, sammen med stegte nudler eller risretter - uanset hvor du bruger dem, tilføjer de skøn smag og tekstur.

Lad vores bambusskud på dåse være nøglen til at løfte dine kulinariske oplevelser til nye højder. Fra ramen-nørden til den erfarne gourmetkok - disse bambusskud er et uundværligt indslag i enhver madelskers repertoire. Tag en bid af tradition og smag, og lad din næste ret skinne med denne udsøgte ingrediens. Velbekomme!

Produktinformation

Aroy-D
BX05004
Produktinformation
Vægt
Drænet vægt 280g
Netto vægt 540g
Produceret i
Thailand

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Bambusskud (52%), vand

Energi (kJ) 64 kJ
Energi (kcal) 15 kcal
Fedt 0,0 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 0,6 g
   (heraf sukkerarter) 0,0 g
Protein 2,1 g
Salt 0,0 g