Konserves Woori Instant Bibimbap Mushroom AS30031

Woori Instant Bibimbap Mushroom

Skal du have mad i en fart - eller på farten? Så prøv denne Instant Bibimbap! Super lækker smag og mad på bare 10 minutter med intet andet end kogende vand!

34,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Åbn pakken, tag de to små poser med olie og sauce op, tilsæt kogende vand, luk posen og vent 10 minutter. Tilsæt sauce og olie, rør rundt, og nyd din Bibimbap med svampe! Så nemt er det at lave Easybab Instant Bibimbap!

Og så er der oven i købet hverken fisk eller kød i retten, så er man vegetar, kan man også nyde denne lækre instant ret.

Posen indeholder både ris, grøntsager sauce og sesamolie, så det eneste du tilsætter er kogende vand! Faktisk kan du også tilberede retten med koldt vand - så skal du bare væbne dig med lidt mere tålmodighed, for så skal du vente 40 minutter før retten er klar.

Og lad dig ikke skræmme af de frysetørrede ingredienser! Ligesom med de mange populære og velsmagende instant nudler, så kan de altså noget med instant-retter i Korea! Retten er pakket med smag, og er perfekt som et hurtigt måltid i hverdagen, frokost på en travl dag, eller hvis du kommer sent hjem. Eller hvorfor ikke tage en pose med på camping eller hiking? Det eneste du skal bruge er lidt vand - super smart hvis du er langt ude i naturen.

Selve retten 'Bibimbap' er en super populær koreansk ret. Ordet betyder bogstaveligt "blandet ris", og Bibimbap serveres som en skål varm hvid ris dækket med sauterede grøntsager og gochujang chilipasta. Et råt eller stegt æg og stegt kød er toppings man tit ser blive tilføjet til retten, så hvis du vil klæde din instant bibimbap flot på, på en hurtig måde, så top den med et spejlæg.

Produktinformation

AS30031
Produktinformation
Vægt
100g
Produceret i
Korea

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Forkogte ris 57,68%, tørret shiitake-svampe, SOJAprotein, tørret bok choy, tørret gulerod, tørret kål, tørret tang, sauce (rød peberpasta, HVEDE, salt, vand, sukker, fugtighedsbevarende middel (E420i), SOJAsauce, hvidløg, salt, smagsforstærker (E621), blandede urter, fermenteret eddike, revede urter, SESAMolie, SOJAolie, modificeret stivelse, oleoresin paprika, grapefrugtfrøekstrakt), SESAMolie.

Energi (kJ) 1381 kJ
Energi (kcal) 330 kcal
Fedt 2,8 g
   (heraf mættet) 0,5 g
Kulhydrat 65 g
   (heraf sukkerarter) 8 g
Protein 12 g
Salt 0,95 g