Køkkenredskaber Swan Retro Kakigori Maskine VD84555

Swan Retro Kakigori Maskine

Det bliver ikke mere klassisk japansk sommerstemning end med denne retro udgave af Swan's klassiske, manuelle Kakigori maskine!

4.499,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Sommeren i Japan bringer varme dage, og der er intet bedre end en forfriskende dessert til at køle af. En japansk "shaved ice machine", også kendt som en Kakigori maskine, er en fantastisk tilføjelse til din sommeroplevelse. Denne lækre og forfriskende isdessert har sin oprindelse i Japan og har hurtigt vundet popularitet over hele verden. Oplev magien bag Kakigori-maskinen og hvorfor den er en must-have til sommerens fornøjelser.

Denne maskine fra japanske Swan, er udført i aluminium i et flot retro design. Den har et manuelt håndsving, så du er helt involveret i den traditionelle fremstilling af den fantastiske isdessert.

Hvad er Kakigori?

Kakigori har en rig historie, der går tilbage til det 11. århundrede i Japan. Det begyndte som en luksus dessert, kun for de kongelige, men det blev snart tilgængeligt for offentligheden. Oprindeligt blev isen hakket i hånden, men med tiden udviklede man maskiner, og Kakigori-maskinen som vi kender den i dag blev født.

Kakigori-maskinen er designet til at omdanne isblokke til let og luftig sne-lignende is ved hjælp af skarpe knive og et håndsving (eller en motor i industrielle modeller). Denne proces bevarer isens kvalitet og giver en unik tekstur, der smelter i munden.

Med denne Kakigori maskine kan du lave en bred vifte af lækre smagsvarianter, lige fra klassiske valg som jordbær og citron til mere eksotiske som matcha og yuzu. De friske frugtsmage er perfekte til at slukke tørsten og køle ned på en varm sommerdag.

En af de bedste ting ved Kakigori-maskinen er, at du kan tilpasse dine egne dessertkreationer. Tilføj dine yndlingsfrugter, saucer og endda sød kondenseret mælk for at tilføre en personlig præference til dine skræddersyede Kakigori-kreationer.

At lave Kakigori er ikke kun en lækker oplevelse, men det kan også være en social begivenhed. Del den sjove proces med familie og venner, og lad dem også få glæde af denne forfriskende sommergodbid.

Kakigori-maskinen er blevet et globalt fænomen på grund af dens enestående evne til at skabe delikate og velsmagende desserter. Mennesker over hele verden er blevet forelsket i denne japanske isdessert, og dens popularitet forventes kun at stige.

Kakigori japansk shaved ice maskine er den ultimative sommerdessert. Den forfriskende smag og den unikke konsistens af den sne-lignende is vil fortrylle dine smagsløg og give dig en uforglemmelig oplevelse. Invester i en Kakigori-maskine for at tilføje en sjov og lækker dimension til din sommer. Så hvorfor vente? Få fat i en Kakigori-maskine i dag og skab dine egne fantastiske dessertkreationer - eller åbn din egen bod på sommerens markeder, festivaller eller andre events.

FAQs om Kakigori-maskiner

  • Hvad er forskellen mellem Kakigori og almindelig is?

Kakigori er lavet af hakket is, der giver en let og luftig konsistens, mens almindelig is er mere kompakt og tungere.

  • Kan jeg bruge almindeligt isterninger til Kakigori?

Ja, du kan bruge almindelige isterninger, men for den autentiske oplevelse anbefales det at bruge blokke af isterninger - de kan fremstilles med de medfølgende bægre.

  • Er Kakigori-maskiner lette at rengøre?

Ja, Kakigori-maskinen er super let at rengøre - det kræver blot en opvredet klud.

  • Kan jeg tilføje alkohol til Kakigori?

Ja, voksne kan tilføje et stænk af deres yndlingsalkohol til at give Kakigori en ekstra twist ;)

  • Er Kakigori kun for sommerbrug?

Mens Kakigori er en perfekt sommerdessert, kan den også nydes året rundt, hvis du har lyst til en forfriskende oplevelse.

  • Er Kakigori og Hawaiian Shaved Ice det samme?

I princippet er selve tilberedelsen af isen den samme, det er blot de forskellige toppings og sirupper der skaber forskellen.

Produktinformation

VD84555
Produktinformation
Vægt
8,6 kg
Højde
39,4 cm
Bredde
20,3 cm
Dybde
22,1 cm
Medfølgende tilbehør
2 is kopper (ca. 500ml)
Drypbakke
Materiale
Aluminium, rustfrit stål