Koji Sporer STOP MADSPILD (BEDST FØR 22/03/22) - Soja Sauce Koji Sporer 1,05g BX10009
Nedsat pris Ny

STOP MADSPILD (BEDST FØR 22/03/22) - Soja Sauce Koji Sporer 1,05g

Dette er en Koji stamme der bruges til sojasovs, med stærk protease aktivitet. Den er bedst til langtidsfermenterede, mørke soja saucer.

39,50 kr. 79,00 kr. -50%

STOP MADSPILD TILBUD! OBS - Varen er enten tæt på eller over bedst før dato. Se bedst før dato i varetitel.

Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Denne stamme af kojisporer til fremstilling af soya sauce har en stærk protease aktivitet. Disse sporer er beregnet til lang fermentering af mørke shoyu soja saucer. Hvis du vil lave en let shoyu, er Aspergillus Sojae bedre egnet.

Ifølge producenten skal denne stamme af koji bruge tre dage på at vokse fuldt ud på substratet (sojabønner og hvede). I nogle tilfælde kan den dog vokse helt færdig på helt ned til 40 timer.

Producenten af disse sporer har en udførlig vejledning i, hvordan man fremstiller sojasovs. Find vejledningen her.

En pose indeholder 1,1 g sporer, nok til 5 kg substrat.

Produktinformation

BX10009
Produktinformation
Vægt
1,05g

HVAD ER STOP MADSPILD?

En stor del af vores varer er ikke fremstillet til eksport, men til Japans eget marked (netop også grunden til de er ekstra sjove og lækre), hvor varer cirkulerer meget hurtigere og holdbarhed tildeles efter et ønske om at signalere friskhed - ikke om decideret holdbarhed.

Derfor er slik f.eks. ofte kun mærket med ét enkelt års holdbarhed fra produktion, hvilket er meget lidt ift. f.eks. Europa hvor der i langt de fleste tilfælde er minimum 2 års holdbarhed på tilsvarende produkter. I nogle tilfælde tager vi specielle varer hjem som ikke når at blive solgt inden for den påtrykte "bedst før" dato. Vi beholder varerne som stop madspild tilbud, fordi vi mener, at tørvarer, vakuumpakkede nudler, saucer, chokolade og lign. sagtens kan nydes udover den påtrykte mærkning.

Dette er også helt efter reglerne fra Fødevarestyrelsen :)

Nyd godt af vores skarpe stop madspild tilbud, og prøv et af vores sjove og spændende produkter til en ekstra stærk pris!

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

Kartoffelstivelse, aspergillus Oryzae sporer