Koji Sporer Mild Soja Koji Sporer 1,05g BX10011

Mild Soja Koji Sporer 1,05g

Disse Soy Koji sporer er udviklet til at undgå overophedning. En god koji type for begyndere der ønsker at eksperimentere med koji.

79,00 kr.

Stop Madspild Tilbud! Bedst før 31/04-21 - kan sagtens nydes efter.

Inkl. moms
 Produktet er i øjeblikket udsolgt
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Med disse Koji sporer af Mild Soy Sauce typen, kan du fremstille smagfuld soja sauce og andre koji eksperimenter.

Denne stamme af Koji sporer er specielt opdrættet for at vokse godt på sojabønner og er en mindre potent type, der ikke er så aggressiv og dermed ikke danner så meget varme under fermenteringen.

At dyrke Koji på sojabønner er lidt avanceret, men med denne type er man bedst sikret et godt resultat med sine første Koji eksperimenter. Det er bedre at starte med ris for at få en god fornemmelse af processen.

Produktinformation

BX10011
Produktinformation
Vægt
1,05g

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

Kartoffelstivelse, Aspergillus Oryzae sporer



Du vil eventuelt også synes om