Japanese Cooking: A Simple Art - Japanese Cooking: A Simple Art er en kogebog der ændrede den måde, verdenen så på japansk madlavning - derfor kaldes den også "biblen" for japansk madlavning!

Japanese Cooking: A Simple Art

Japanese Cooking: A Simple Art er en kogebog der ændrede den måde, verdenen så på japansk madlavning - derfor kaldes den også "biblen" for japansk madlavning!

599,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Super hurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

OBS - denne bog er engelsksproget! This book is in English!

Da den først blev udgivet, ændrede Japanese Cooking: A Simple Art den måde, den kulinariske verden så på japansk madlavning, og flyttede den fra obskur etnisk mad til haute cuisine.

Femogtyve år senere har meget ændret sig. Japansk mad er en favorit blandt spisende gæster rundt om i verden. Ikke alene er sushi lige så meget en del af den vestlige kulinariske scene som burgere, bagels og burritos, men nogle japanske kokke er blevet kendte navne. Japanske smage, ingredienser og teksturer er blevet smeltet sammen i retter fra en lang række andre køkkener. Hvad der dog ikke har ændret sig gennem årene, er grundlaget for japansk madlavning. Da han oprindeligt skrev Japanese Cooking: A Simple Art, var Shizuo Tsuji, en lærd, der trænede under berømte europæiske kokke, så omhyggelig og præcis i sine beskrivelser af køkkenet og dets vitale filosofier, og så betænksom i sit valg af retter og opskrifter, at hans ord – og de retter, de hjælper med at producere – er lige så friske og aktuelle i dag, som da de først blev skrevet.

25-års jubilæumsudgaven fejrer Tsujis klassiske værk. Med udgangspunkt i M.F.K. Fishers veltalende introduktion indeholder bindet nu et tankevækkende nyt forord af Gourmet-chefredaktør Ruth Reichl og et nyt forord af forfatterens søn og direktør for Tsuji Culinary Institute, Yoshiki Tsuji. Smukt illustreret med otte sider af nye farvefotos og over 500 tegninger og indeholder 230 traditionelle opskrifter samt detaljerede forklaringer af ingredienser, køkkenredskaber, teknikker og kulturelle aspekter af det japanske køkken, fortsætter denne udgave Tsuji-arven om at bringe det japanske køkken indenfor rækkevidde af vestlige kokke.

Produktinformation

VM63882
Produktinformation
Højde
26,42 cm
Bredde
19,35 cm
Dybde
3,73 cm
Sprog
Engelsk
Sidetal
508
Forfatter
Shizuo Tsuji
Format
Hardcover