Kogebøger Wabi Sabi: Japanese Wisdom for a Perfectly Imperfect Life VM21001

Wabi Sabi: Japanese Wisdom for a Perfectly Imperfect Life

En helt ny måde at se verden på – og dit liv – inspireret af århundreders gammel japansk visdom.

259,00 kr.
Inkl. moms
 Kun få tilbage på lager!
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

OBS - denne bog er engelsksproget! This book is in English!

Wabi sabi ("wah-bi sah-bi") er et fængslende koncept fra japansk æstetik, som hjælper os til at se skønhed i ufuldkommenhed, værdsætte enkelhed og acceptere alle tings forbigående natur. Med rødder i zen og "the way of the way", er wabi sabi's tidløse visdom mere relevant end nogensinde for det moderne liv, når vi søger efter nye måder at tilgå livets udfordringer og søge mening hinsides materialismen.

Wabi sabi er en forfriskende modgift til vores hurtige, forbrugsdrevne verden, som vil opmuntre dig til at sætte farten ned, genoprette forbindelsen til naturen og være nænsom over for dig selv. Det vil hjælpe dig med at forenkle alt og koncentrere dig om det, der virkelig betyder noget.

Fra at ære årstidernes rytme til at skabe et indbydende hjem, fra at omformulere fiasko til at ældes med ynde, vil wabi sabi lære dig at finde mere glæde og inspiration gennem dit perfekt uperfekte liv.

Denne bog er den definitive guide til at anvende principperne for wabi sabi til at transformere alle områder af dit liv og finde lykken lige der, hvor du er.

Produktinformation

VM21001
Produktinformation
Højde
19cm
Bredde
16,6cm
Dybde
2,3cm
Sprog
Engelsk
Sidetal
256
Forfatter
Beth Kempton