Kage STOP MADSPILD (BEDST FØR 31/07/22) - Tenkei Bouchee Trio Mini Kager 140g RN80212
Nedsat pris

STOP MADSPILD (BEDST FØR 31/07/22) - Tenkei Bouchee Trio Mini Kager 140g

Små lækre, fyldte japanske kager med 3 forskellige slags fyld. Bløde fyldte kager med vanilje, chokolade og cream cheese.

32,00 kr. 59,00 kr. - 27,00 kr.

STOP MADSPILD TILBUD! OBS - Varen er enten tæt på eller over bedst før dato. Se bedst før dato i varetitel.

Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

I denne pose gemmer der sig et lækkert udvalg af små, søde kager med forskelligt fyld. Kagerne er luftige, svampede og fugtige - præcis som man kender det fra japanske kager. Fyldet er cremet og indbydende, med 3 forskellige slags smag.

Der er den klassiske vanilje, en dejlig chokolade og en ostecreme der minder om fyldet i en cheesecake.
Alle tre smager fantastisk og har en luftige, men samtidig cremet tekstur, der går super godt sammen med den luftige kage der omgiver cremen.

Produktinformation

RN80212
Produktinformation
Vægt
140g

HVAD ER STOP MADSPILD?

En stor del af vores varer er ikke fremstillet til eksport, men til Japans eget marked (netop også grunden til de er ekstra sjove og lækre), hvor varer cirkulerer meget hurtigere og holdbarhed tildeles efter et ønske om at signalere friskhed - ikke om decideret holdbarhed.

Derfor er slik f.eks. ofte kun mærket med ét enkelt års holdbarhed fra produktion, hvilket er meget lidt ift. f.eks. Europa hvor der i langt de fleste tilfælde er minimum 2 års holdbarhed på tilsvarende produkter. I nogle tilfælde tager vi specielle varer hjem som ikke når at blive solgt inden for den påtrykte "bedst før" dato. Vi beholder varerne som stop madspild tilbud, fordi vi mener, at tørvarer, vakuumpakkede nudler, saucer, chokolade og lign. sagtens kan nydes udover den påtrykte mærkning.

Dette er også helt efter reglerne fra Fødevarestyrelsen :)

Nyd godt af vores skarpe stop madspild tilbud, og prøv et af vores sjove og spændende produkter til en ekstra stærk pris!

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Palmeolie, stivelsessirup, HVEDEMELpasta, sødet kondenseret skummetMÆLK, maltose, glukose, chokolade, palmeolie, MÆLK, OST, forarbejdet OSTOSTepulver, salt, gærekstrakt, ÆG, HVEDEmel, sukker, sukkerpulver, emulgator (E322), hævelsesmiddel (E500), chlorella ekstrakt, aroma, polysaccharid, fortykningsmiddel (E415, E425, E440, E1412), farvestof (E160a).

Energi (kJ) 1936 kJ
Energi (kcal) 461 kcal
Fedt 23,5 g
   (heraf mættet) 14,5 g
Kulhydrat 57,4 g
   (heraf sukkerarter) 54,6 g
Protein 6,1 g
Salt 0,9 g