Jelly Slik Herbal Chrysanthemum Pudding Dessert Cups with Sirup 600g RL00312

Herbal Chrysanthemum Pudding Dessert Cups with Sirup 600g

Her får du 3 bægre med aromatisk urtedessert baseret på krysantemum, kinesisk mint, kaprifolie m.fl. Der medfølger ske og sirup med smag af æble og havtorn.

53,00 kr.
Inkl. moms
 Produktet er i øjeblikket udsolgt
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Den kinesisk mint Mesona Chinensis bruges til at lave en gelerende urtedessert, der er virkelig populær i Kina og Sydøstasian for sin aromatiske smag, og efter sigende, kølende egenskaber.

Desserten kendes desuden som 'grass jelly' eller 'herb jelly' og fremstilles af den let fermenterede langtidskogte Mesona mint, der får en budding-agtig konsistens ved nedkøling. Denne budding får en mørk farve, kan skæres i tern og serveres ofte med sirup, frugt, kokosmælk eller kondenseret mælk som en forfriskende snack på en varm sommerdag :)

Her fås den fra Sunity med smag af krysantemum og kandissukker samt en æble- og havtornsirup til at hælde over desserten.

Den spiselige krysantemumblomst er en staude med opret vækst, der er i stand til at gro store blomsterhoveder i flere farver, og som besidder en fantastisk aroma, mild bitterhed og blomsterfuld sødme, når den tilberedes. I Asien benyttes den også som krydderurt og bladgrønt i andre henseender, f.eks. i urtete, salat og dressinger, hvor den bidrager med sin smukke farve og krydrede blomsteraroma. Krysantemum kaldes også for okseøje, tónghāo cài og shungiku.

Andre ingredienser inkluderer japansk kaprifolie, mælkebøtte, poria og lakrids, der er med til at give en kompleks og aromatisk urtesmag til denne kalorielette dessert.

Herbal Chrysanthemum Pudding Dessert Cups kan både opbevares og spises ved stuetemperatur eller fra køleskabet.

Pakken her er en multipakke og inkluderer 3 stk. bægre med krysantemumbudding og tilhørende sirup og ske, der kan nydes direkte eller f.eks. serveres med frugt og kokosmælk.

Produktinformation

RL00312
Produktinformation
Vægt
(3x200g + 3x15ml sirup)
Produceret i
Kina

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Dessert: Vand, sukker, Mesona Chinensis (2,45%), tapiokastivelse, kandissukker (2%), majsstivelse, urtepulver (Mesona Chinensis, tapiokastivelse, majsstivelse, Wolfiporia Cocos (Kinarod, træsvamp), Lonicera Japonica (japansk kaprifolie), Taraxacum (Mælkebøtte), Glycyrrhiza Uralensis (kinesisk lakrids)), Lonicera Japonica (japansk kaprifolie), krysantemum (0,15%), aroma.

Sirup: Vand, fruktose-glukosesirup, æblejuicekoncentrat (æble, vand), sukker, havtornjuicekoncentrat (havtorn, vand), fortykningsmidler (E466, E415), surhedsregulerende middel (E330), brændt sukker (glukosesirup, vand), aroma.

Oprindelse: Kina

Energi (kJ) 139 kJ
Energi (kcal) 33 kcal
Fedt 0,0 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 8,2 g
   (heraf sukkerarter) 6,5 g
Protein 0,0 g
Salt 0,4 g


Du vil eventuelt også synes om