Jelly Slik STOP MADSPILD (BEDST FØR 27/0422) - Lightly Konjac Jelly Apple Snack RL31030
Nedsat pris

STOP MADSPILD (BEDST FØR 27/0422) - Lightly Konjac Jelly Apple Snack

Lækker pakke med gelé fremstillet af konjac-roden og en syrlig frisk smag af grønne æbler. Helt unikt koreansk jelly slik med færre kalorier!

15,00 kr. 26,00 kr. - 11,00 kr.

STOP MADSPILD TILBUD! OBS - Varen er enten tæt på eller over bedst før dato. Se bedst før dato i varetitel.

Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Jelly snacks som denne er super populære i Asien af en årsag. De frembringer en helt unik mundfornemmelse og denne Lightly Jelly smager desuden lækkert af grønne æbler med kun 5 kalorier pr. servering.

Konsistensen holder sin form på én og samme tid som den opløses i munden - en fornemmelse, der stammer fra mel af Konjac-roden, som også bruges til shirataki-nudler og konnyaku.

Nyd den her som en snack, der er virkelig lækker efter et par timer i køleskabet. Prøv den direkte fra posen, eller åbn den op og spis med en ske :)

Produktinformation

RL31030
Produktinformation
Vægt
150g
Produceret i
Korea

HVAD ER STOP MADSPILD?

En stor del af vores varer er ikke fremstillet til eksport, men til Japans eget marked (netop også grunden til de er ekstra sjove og lækre), hvor varer cirkulerer meget hurtigere og holdbarhed tildeles efter et ønske om at signalere friskhed - ikke om decideret holdbarhed.

Derfor er slik f.eks. ofte kun mærket med ét enkelt års holdbarhed fra produktion, hvilket er meget lidt ift. f.eks. Europa hvor der i langt de fleste tilfælde er minimum 2 års holdbarhed på tilsvarende produkter. I nogle tilfælde tager vi specielle varer hjem som ikke når at blive solgt inden for den påtrykte "bedst før" dato. Vi beholder varerne som stop madspild tilbud, fordi vi mener, at tørvarer, vakuumpakkede nudler, saucer, chokolade og lign. sagtens kan nydes udover den påtrykte mærkning.

Dette er også helt efter reglerne fra Fødevarestyrelsen :)

Nyd godt af vores skarpe stop madspild tilbud, og prøv et af vores sjove og spændende produkter til en ekstra stærk pris!

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Vand, sødemiddel (968), aroma (grøn æble), konsistensmidler (E407, E410), konjac, surhedsregulerende midler (E330, E331), frugteddike (eddike, æbleekstrakt, gulerodsekstrakt, citronekstrakt), antioxidant (E300), koncentrat af grøn æble, modificeret stevia, sucralose, skumdæmpningsmiddel (E900), emulgator (E471, E491), stabilisator (E466).

Oprindelse: Korea

Energi (kJ) 160 kJ
Energi (kcal) 38,13 kcal
Fedt 0,24 g
   (heraf mættet) 0,11 g
Kulhydrat 8,53 g
   (heraf sukkerarter) 0,13 g
Protein 0,46 g
Salt 0,09 g


Du vil eventuelt også synes om