Instant nudler Sanyo Sapporo Ichiban Pokémon Shoyu Cup Instant Nudler AC11002
Ny

Sanyo Sapporo Ichiban Pokémon Shoyu Cup Instant Nudler

Super cute kopnudler med Pikachu's nuttede ansigt - ikke kun på indpakningen, men også i de små Kamaboko fiskekager! Inkl. et unikt Pokémon klistermærke!

37,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Så bliver det ikke mere Kawaii! De mest nuttede cup noodles med Pikachu motiver.

Kopnudler med soja sauce smag, som både børn og barnlige sjæle kan spise som en snack, med en sød Kamaboko (fiskekage) med Pikachu motiver og et bonusklistermærke med en vilkårlig Pokémon i hver pakke!

Krydret med sojasauce fremstillet på hele sojabønner og friturestegt i olie, er nudlerne aromatiske og velsmagende. Spis nudlerne som de er - der medfølger Pikachu kamaboko og majs toppings - eller tilføj grøntsager, tang, kød eller noget helt fjerde.

Baseret på smagen af kylling og svinekød kombineres umami af kammuslinger, rejer og sojasauce for at skabe en indbydende suppe for enhver smag.

Produktinformation

AC11002
Produktinformation
Vægt
38g
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Stegte nudler: HVEDEmel, palmeolie, stivelse, salt, SOJABØNNEsauce, proteinhydrolysat.

Suppepulver: Sukker, salt, SOJABØNNEsauce, KAMMUSLING ekstrakt, grøntsagspulver, kyllingekrydderi, svinekødskrydderi, palmeolie, REJE ekstrakt, peber, proteinhydrolysat

Topping: Kogt FISKepasta, majs, smagsforstærker (E621), modificeret stivelse, calciumcarbonat (E170), karamelfarve (E150a), ludvand, fortykningsmiddel (E1420), surhedsregulerende middel (E330), antioxidant (E306), BLÆKSPRUTTE farve, Riboflavin, Tiamin.

Energi (kJ) 1659 kJ
Energi (kcal) 395 kcal
Fedt 11,4 g
   (heraf mættet) 5,3 g
Kulhydrat 63,7 g
   (heraf sukkerarter) 59,4 g
Protein 9,4 g
Salt 7,5 g