Instant nudler STOP MADSPILD (BEST FØR 29/03/22) - Jongga Mungbean Japchae Glass Noodles Kit AS31050
Nedsat pris

STOP MADSPILD (BEST FØR 29/03/22) - Jongga Mungbean Japchae Glass Noodles Kit

Alt du skal bruge til din Japchae! Stegte glasnudler tilberedt i en smagfuld sauce med bl.a. svampe, løg og gosari - en ægte koreansk bregnespecialitet.

33,00 kr. 45,00 kr. - 12,00 kr.

STOP MADSPILD TILBUD! OBS - Varen er enten tæt på eller over bedst før dato. Se bedst før dato i varetitel.

Inkl. moms
 Kun få tilbage på lager!
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Med Jongga's mix til koreansk Japchae får du det perfekte resultat hver eneste gang.

Den årlige høstfestival Chuseok, der fejres både i Korea og Kina, byder på mange lækre retter, som familien samles om at lave i løbet af de festlige efterårsdage.

Japchae er en af de allermest populære, og denne version fra Jongga byder på glasnudler lavet på mungbønner og en dertilhørende sauce med smagfuld gosari, som faktisk også er en af de traditionelle retter tilberedt under Chuseok. Denne koreanske specialitet fremstilles af unge bregneskud, der tørres, redydreres, koges og steges af flere omgange til stænglerne er tilpas møre. Sammen med en enkel sauce af soja og sesamolie er det både en fantastisk sideret, gosari namul, og en udbredt tilfører af nødde- og jordbundssmag til mange koreanske retter.

Mungbønnenudlerne giver desuden denne version af retten en utrolig mæthedsfornemmelse og et rigtig godt bid, men nudler fra søde kartofler er også et populært valg til Japchae.

Bland gerne selv ekstra grøntsager eller kød som løg, pak choi, porre, gulerod, forårsløg, oksekød eller bacon i dine Japchae nudler og variér selv! Det er en super nem måde at tilberede et smagfuldt måltid på for alle, som holder af koreansk mad. 

Kittet indeholder mungbønne glasnudler, japchae-sauce og sesamolie.

Fremgangsmåde:

Tilsæt nudlerne til en dyb pande med 200ml kogende vand og vent 3 min. Hæld vandet fra nudlerne og lad dem stege videre i samme pande sammen med dit ønskede tilbehør og japchae-saucen på middelvarme i 30 sek. Fordel den inkluderede sesamolie i det omfang, du ønsker, og omrør.


Server også gerne retten med toppings såsom friske spirer, nori-tang, bonito eller furikake og nyd retten sammen med din yndlings koreanske sodavand eller soju.

Produktinformation

AS31050
Produktinformation
Vægt
109g
Produceret i
Korea

HVAD ER STOP MADSPILD?

En stor del af vores varer er ikke fremstillet til eksport, men til Japans eget marked (netop også grunden til de er ekstra sjove og lækre), hvor varer cirkulerer meget hurtigere og holdbarhed tildeles efter et ønske om at signalere friskhed - ikke om decideret holdbarhed.

Derfor er slik f.eks. ofte kun mærket med ét enkelt års holdbarhed fra produktion, hvilket er meget lidt ift. f.eks. Europa hvor der i langt de fleste tilfælde er minimum 2 års holdbarhed på tilsvarende produkter. I nogle tilfælde tager vi specielle varer hjem som ikke når at blive solgt inden for den påtrykte "bedst før" dato. Vi beholder varerne som stop madspild tilbud, fordi vi mener, at tørvarer, vakuumpakkede nudler, saucer, chokolade og lign. sagtens kan nydes udover den påtrykte mærkning.

Dette er også helt efter reglerne fra Fødevarestyrelsen :)

Nyd godt af vores skarpe stop madspild tilbud, og prøv et af vores sjove og spændende produkter til en ekstra stærk pris!

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Glasnudler: mungbønnestivelse.

Sauce: vand, sojasauce (vand, sojabønner, salt, hvede), glukosesirup, sukker, gulerod, shiitake, sorte svampe, koreansk krøllet bregne "gosari", hvidløg, løg, salt, smagsforstærkere (E621, E627, E621), sort peber, fortykningsmiddel (E412), gærekstraktpulver.

Olie: sesamolie, sojabønneolie, antioxidant (E306, soja).

Allergener: soja, gluten, sesam
Oprindelse: Korea

Energi (kJ) 1031 kJ
Energi (kcal) 244 kcal
Fedt 3,5 g
   (heraf mættet) 0,5 g
Kulhydrat 51,0 g
   (heraf sukkerarter) 12,0 g
Protein 2,0 g
Salt 2,6 g


Du vil eventuelt også synes om