Instant nudler Samyang Buldak Light Hot Chicken Ramen Instant Nudler AC30009

Samyang Buldak Light Hot Chicken Ramen Instant Nudler

Fantastiske koreanske instant nudler med lækker smag af spicy kylling og Buldak chilipeber. Nu i en light-udgave med mindre chili og færre kalorier!

16,00 kr.
Inkl. moms
Antal Rabat Du sparer
5 2,00 kr. Op til 10,00 kr.
 På lager
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Disse instantnudler har en helt fantastisk dyb og kraftfuld smag. Basen er fremstillet på den koreanske Buldak chilipeber, løg, hvidløg og karry, så du får en skål nudler med både varme og velsmag.

I denne light-udgave er nudlerne ikke stegt forinden og chilipeberet er tonet ned, så der både er tale om færre kalorier pr. portion samt en mildere smagsoplevelse for dem, der ikke er til det helt så stærke ;)

Buldak Hot Chicken er også kendt som "fire chicken" - på koreansk betyder bul nemlig ild, og dak betyder kylling.

Buldak blev populær i Sydkorea i løbet af 2004, først og fremmest for sin ekstreme chilistyrke, da landets recession og økonomiske afmatning fik den lokale befolkning til at søge krydret mad for at lindre stress. Stigningen i popularitet af Buldak satte tendensen for ekstremt varme retter i Sydkorea, hvilket førte til stigningen af Buldak franchiserestauranter.

Navnet buldak blev imidlertid registreret på et patentkontor i april 2001 af Buwon Food. Dette førte til stærk modstand fra Hongcho Buldak og andre førende Buldak-restauranter, der hævdede, at udtrykket var blevet brugt som et fælles betegnelse. Den 30. april 2008 vedtog patent-domstolen i Korea, at begrebet blev generaliseret og Buldak blev gratis til offentlig brug. Selvom populariteten af Buldak er faldet i de seneste år i Sydkorea, har retten ført til udviklingen af andre succesrige retter inspireret af den, såsom Buldak instant nudler af Samyang Food.

Samyang instant nudler er verdenskendte fra online spiseudfordringer, hvor youtubere, mukbang-streamere og mange andre tester deres spice-tolerance over for de koreanske nudler! Udfordringerne florerer rundt under flere navne, bl.a.  "Nuclear Fire Noodle Challenge", "The Korean Fire Noodle Challenge" og "Fire Noodle Challenge".

Det kræver dog ikke nødvendigvis en jernmave at være med på noderne.
Da denne Hot Chicken Light variant ikke er en af de allerstærkeste, kan alle være med i udfordringen - skal du være den næste til at teste de koreanske nudler? :)

Fremgangsmåde:

Bring en gryde med 600ml vand i kog og tilsæt nudlerne.
Hæld vandet fra efter 4-4,5 minutters kogetid, men gem dog 8 skefulde til at opblande saucen med.
Steg nudlerne videre i gryden sammen med saucen i 30 sekunder
Tilsæt flagerne, rør godt rundt og kom nudlerne i en skål med toppings efter eget valg såsom forårsløg, sesam eller frisk mint. Nyd gerne retten sammen med din yndlings koreanske sodavand eller soju!

Produktinformation

Samyang
AC30009
Produktinformation
Vægt
110g
Produceret i
Korea

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Nudler (72,7%): Hvedemel, modificeret kartoffelstivelse, modificeret tapiokastivelse, hvedegluten, salt, emulgator (E322, soja), løgekstrakt, hævemidler (E501, E500), surhedsregulerende middel (E339), urteekstrakt.

Sauce (26,5%): vand, sojasauce, sukker, kunstig kyllingesmagspulver, kunstig kyllingearoma, chilipeberpulver, rød peberpulver, sojabønneolie, løg, smagsforstærker (E621), rød peberfrøolie, hvidløg, modificeret kartoffelstivelse, paprikaekstrakt, affarvet chiliekstrakt, sort peberpulver, karrypulver.

Flager (0,8%): ristet sesam, grøn laver tang (aonori).

Allergener: Gluten, soja, sesam
Oprindelse: Korea

Energi (kJ) 1445 kJ
Energi (kcal) 345 kcal
Fedt 2,7 g
   (heraf mættet) 0,5 g
Kulhydrat 70,0 g
   (heraf sukkerarter) 4,5 g
Protein 9,1 g
Salt 2,9 g


Du vil eventuelt også synes om