Furikake STOP MADSPILD (BEDST FØR 01/09/22) - Tanaka Wakame Gohan Chirimeniri NA89012
Nedsat pris

STOP MADSPILD (BEDST FØR 01/09/22) - Tanaka Wakame Gohan Chirimeniri

Fintskåret tørret wakame tang og tørret sardin, klar til at blande i ris. Aromatisk og umamifyldt smag med masser af sunde næringsstoffer.

16,00 kr. 36,00 kr. - 20,00 kr.

STOP MADSPILD TILBUD! OBS - Varen er enten tæt på eller over bedst før dato. Se bedst før dato i varetitel.

Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Chirimen Jako (også blot kaldet bare Chirimen), Shirasu og Iriko er alle små kogte tørrede fisk lavet typisk af sardinarten kaldet "Katakuchi Iwashi".

Generelt henviser Chirimen til den unge sardin med en størrelse på mindre end 3 cm, der er kogt i saltvand og tørret under solen.

Wakame tang har en dejligt mild og behagelig smag. Den bruges ofte i supper, salater og grøntsagretter. Tangen er meget næringsrig og fyldt med vitaminer og mineraler. Prøv tangen i miso suppe eller asiatiske salater. Den tørrede wakame tang er også kendt som "Cut Wakame".

Denne Wakame tang er blandet op med bittesmå tørrede sardiner og er lavet til at hælde direkte i dine varme, kogte ris. Både sardinen og tangen tilfører ekstra smag, aroma og tekstur til dine ris, og giver et lækkert resultat i f.eks. Bento bokse, Onigiri risboller, eller bare som tilbehør til andre japanske retter.

Kræver ingen opblødning eller tilberedning - drys blot den fintskårne tang og sardin direkte i dine ris og nyd efter 2 minutter!

Produktinformation

NA89012
Produktinformation
Vægt
24g
Produceret i
Japan

HVAD ER STOP MADSPILD?

En stor del af vores varer er ikke fremstillet til eksport, men til Japans eget marked (netop også grunden til de er ekstra sjove og lækre), hvor varer cirkulerer meget hurtigere og holdbarhed tildeles efter et ønske om at signalere friskhed - ikke om decideret holdbarhed.

Derfor er slik f.eks. ofte kun mærket med ét enkelt års holdbarhed fra produktion, hvilket er meget lidt ift. f.eks. Europa hvor der i langt de fleste tilfælde er minimum 2 års holdbarhed på tilsvarende produkter. I nogle tilfælde tager vi specielle varer hjem som ikke når at blive solgt inden for den påtrykte "bedst før" dato. Vi beholder varerne som stop madspild tilbud, fordi vi mener, at tørvarer, vakuumpakkede nudler, saucer, chokolade og lign. sagtens kan nydes udover den påtrykte mærkning.

Dette er også helt efter reglerne fra Fødevarestyrelsen - her finder du også gode råd om at undgå madspild :)

Nyd godt af vores skarpe stop madspild tilbud, og prøv et af vores sjove og spændende produkter til en ekstra stærk pris!

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Wakame tang, salt, sukker, tørrede unge SARDINER, dekstrin, smagsforstærkere (E621, E635), antioxidant (E306), surhedsregulerende middel (E330).

Energi (kJ) 818 kJ
Energi (kcal) 195 kcal
Fedt 2,3 g
   (heraf mættet) 1 g
Kulhydrat 29,7 g
   (heraf sukkerarter) 18,8 g
Protein 19,5 g
Salt 39,6 g


Du vil eventuelt også synes om