Furikake STOP MADSPILD (BEDST FØR 08/11/22) - Tanaka Irikomiso Furikake NA89026
Nedsat pris

STOP MADSPILD (BEDST FØR 08/11/22) - Tanaka Irikomiso Furikake

Furikake krydderimix i praktisk pose med genluk. Masser af smag og umami! Denne blanding af sesam, miso, makrel og tang er som skabt til dine risretter.

16,00 kr. 36,00 kr. - 20,00 kr.

STOP MADSPILD TILBUD! OBS - Varen er enten tæt på eller over bedst før dato. Se bedst før dato i varetitel.

Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Kompleks og smagfuld furikake krydderimix med bl.a. sesam, japansk radise blad, wakame tang, makrel, sardin og miso.
Også kendt under navnet "Gohan Ni Mazete" og "Mazegohan" som kan oversættes til "blandes med ris".
Bland blot krydderiblandingen i dine kogte ris og straks har du et hav af smag! 

Furikake er betegnelsen for de populære krydderiblandinger, man i Japan bruger til at krydre diverse risretter og Onigiri med, men de kan også bruges til meget mere end det. Prøv den f.eks. også som topping på på sushi ruller, i salater, på stegte nudler, i ramen eller endda på dine popcorn, næste gang du har lyst til en hurtig snack!

Du kan kort fortalt tilsætte ekstra kraft og lækker umami til enhver ret, der behøver det, med dette alsidige furikake krydderi. Det er fantastisk at have stående i skabet og posen har en smart genluk stribe, så krydderiet kan bruges igen og igen. 

Produktinformation

NA89026
Produktinformation
Vægt
33g
Produceret i
Japan

HVAD ER STOP MADSPILD?

En stor del af vores varer er ikke fremstillet til eksport, men til Japans eget marked (netop også grunden til de er ekstra sjove og lækre), hvor varer cirkulerer meget hurtigere og holdbarhed tildeles efter et ønske om at signalere friskhed - ikke om decideret holdbarhed.

Derfor er slik f.eks. ofte kun mærket med ét enkelt års holdbarhed fra produktion, hvilket er meget lidt ift. f.eks. Europa hvor der i langt de fleste tilfælde er minimum 2 års holdbarhed på tilsvarende produkter. I nogle tilfælde tager vi specielle varer hjem som ikke når at blive solgt inden for den påtrykte "bedst før" dato. Vi beholder varerne som stop madspild tilbud, fordi vi mener, at tørvarer, vakuumpakkede nudler, saucer, chokolade og lign. sagtens kan nydes udover den påtrykte mærkning.

Dette er også helt efter reglerne fra Fødevarestyrelsen - her finder du også gode råd om at undgå madspild :)

Nyd godt af vores skarpe stop madspild tilbud, og prøv et af vores sjove og spændende produkter til en ekstra stærk pris!

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

SESAM, japansk radise blad, SOJAprotein, MAKREL pulver, wakame tang, salt, sukker, glukose, miso (SOJA), tørrede SARDINER, dekstrin, gærekstrakt, SOJAsauce, proteinhydrolysat, smagsforstærkere (E621, E635), modificeret stivelse (E1412), farvestof (E150c), surhedsregulerende middel (E330).

Energi (kJ) 1455 kJ
Energi (kcal) 347 kcal
Fedt 14,2 g
   (heraf mættet) 8,6 g
Kulhydrat 41,9 g
   (heraf sukkerarter) 25,7 g
Protein 11,6 g
Salt 25,1 g