Dyrk Selv - Oryza Sativa Koshihikari Ris - Dyrk dine egne japanske ris derhjemme! Ægte japanske Japonica Koshihikari short-grain ris der dyrkes enten til spisning eller blot til pynt.

Dyrk Selv - Oryza Sativa Koshihikari Ris

Dyrk dine egne japanske ris derhjemme! Ægte japanske Japonica Koshihikari short-grain ris der dyrkes enten til spisning eller blot til pynt.

25,00 kr.
Inkl. moms
 Produktet er i øjeblikket udsolgt
 

Stjerne god service - du skal altid være tilfreds :)

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Super hurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

En plante som sætter ret godt, og som er en af de bedste sorter til vores klima – her underforstået at den skal i drivhus under vækst.
Den kommer fra Japan, og sorten udemærker sig ved dens aroma og søde smag.

Start februar til april med forkultiveringen.
Læg en lille håndfuld risfrø i et glas med lunkent vand og skift vandet ud hver dag med nyt lunkent vand.
Stil glasset i en vestvendt vinduskarm og risene skulle gerne spire efter en uge.

Sæt dem i rene potter med priklejord – dybde ca ½ cm.
Potterne stilles i en lys vinduskarm og gerne over en radiator.

Sæt potten i en anden potte der er fyldt med vand, skift nu vandet hver 4. dag. Tilsæt en smule blomstergødning. Nu skulle risene gerne begynde at gro. Når temperaturen er ved at nå 18 - 20 grader, enten i drivhuset eller udenfor, må risene flyttes. Risene vil rigtig gerne stå i sol.

Nu får man smukke lysegrønne aks der ligner græs, som skyder i vejret, efter ca 6 uger – afhængig af varmen, er der blomster og senere ris på akserne. Når risene begynder at modne, skal potterne ikke længere stå i blank vand, så tøm potterne for vand, og de skal kun være almindelig fugtige nu. Når akserne bøjer er risene ved at modne. Alt i alt går der 4 til 6 måneder inden høst.

Produktinformation

BX00122
Produktinformation
Indhold volumen
ca. 100 frø

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

Frø til dyrkning af Japonica ris af typen Koshihikari