Drikkevarer Remote Coffee Japanske Kaffe Drypposer Tasting Box QD58874
Ny

Remote Coffee Japanske Kaffe Drypposer Tasting Box

Kombiner den japanske kulturarv med en eksklusiv smag af autentisk kaffe, så har du Coffee Remote. Prøv denne tasting pakke med 5 forskellige varianter.

165,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Dette er ikke en tepose eller en gennemsnitlig Instant kaffe. Det er en filterkaffe. Friskristet med specialkvalitet og individuelt pakket til at holde flere måneder. Du skal blot bruge kogt vand og 90 sekunder for at nyde dette kaffebrygningsritual - hvor som helst og når som helst.

I dag indtages kaffe som en hurtig take-away eller blot som et hurtigt koffeinskud. Remote Coffee opfordrer kaffedrikkere til at opleve den japanske kaffeceremoni med selvbrygning som en måde at sænke farten og slappe af.

10 kaffedryp-poser (2 x 5 varianter i 1 æske)

✓ 100% naturlig Arabica

✓ 10 kaffer med 5 forskellige smagsvarianter (100 gram i alt)

✓ Biologisk nedbrydelige filtre

✓ Holdbarhed på 12 måneder

✓ HALAL-certificering, FDA & SGS

✓ Ristet og pakket i Japan

Remote Coffee har udvalgt 5 premium kaffesorter:

Colombia (SHIBUI)

Kaffe, der stammer fra Colombia, er kendt for deres høje kvalitet og varierende smag. Dette skyldes de specielle plante- og forberedelsesteknikker, der bruges i det sydamerikanske land. Colombia kaffe er lavet af 100% Arabica bønner. Den høstes ofte ved håndplukning fra lokalbefolkningen, der er eksperter i kaffevalg og tilberedt ved højristning. Det gør den til en favorit blandt mange kaffeelskere.

Smagsnoter: Chokolade, karamel, nødder, tykkelse.

Etiopien Sidamo (IKIGAI)

Etiopien er "kaffens fødested", da de allerførste Arabica-bønner blev fundet i landet. I løbet af årtierne har det afrikanske land formået at udvikle fantastiske varianter, der har sat smil på læberne hos kaffe-drik-fans over hele kloden. Etiopien-kaffe 100% Arabica.

Smagsnoter: mørk chokolade, kakao, smør, vanilje.

Tokyo Blend (KAIZEN)

Tokyo Premium Blend kommer fra to lande, Brasilien og Indonesien.
I lighed med andre topkaffevarianter er den 100 % Arabica og tilbyder unikke smagsoplevelser. Tokyo-blandingen er højristet for at sænke dens syrlighed og tilføje en tone af røg.

Smagsnoter: Chokolade, hasselnød, mandel, vanilje.

Nordic Blend (GAMAN)

Nordic Blend tilbyder kaffeelskere en fantastisk kombination af smag fra to foretrukne kaffeoprindelsessteder, Brasilien og Colombia. Sorten er 100% Arabica og er tilberedt med city-roast.

Smagsnoter: frugtagtig aroma, valnød, vanilje, hasselnød.

Indonesien Flores Island (WABI SABI)

Nogle lande har haft årtier til at mestre kaffeplantning og -høst, og Indonesien er blandt dem. Det asiatiske land tilbyder nogle af de bedste kaffevarianter rundt om i verden. Remote Coffee's Indonesia-variant er 100% Arabica og er tilberedt ved hjælp af city-roast.

Smagsnoter: urte, longan, frugtagtig.

Produktinformation

QD58874
Produktinformation
Vægt
100g
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. /

100% Arabica kaffe