Drikkevarer Kuro Goma Latte QD00057

Kuro Goma Latte

En koffeinfri og vegansk blandbar drik med smagen af sesam - få et naturligt tilskud af protein og fibre fra sojabønner og sesamfrø i denne skønne blanding.

65,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Kuro Goma Latte, også kendt som sort sesam te, er en vegansk koffeinfri drik med smagen af sorte sesamfrø, som kan tilføje lidt ekstra fiber og protein til din hyggestund. Denne pakke indeholder et fyldigt og lækkert færdigblandet pulver, hvori der indgår hele 6.000 sorte sesamfrø pr. servering (15g). Kombineret med sojabønnepulveret er det både et sundere og samtidig lækkert alternativ til Chai the og andre pulverdrikke. Kuro Goma Latte indeholder ikke kunstige sødemidler, gluten eller koffein og er fuldt ud vegansk. Konsistensen og tilberedningen kan minde om matcha, sojadrikke eller proteinpulver, som man kender det fra fitnessverdenen. Pulveret er derfor også velegnet til madlavning, og du kan bruge det på samme facon som f.eks. matcha i kager og boller.

Tilberedning:
Afmål ca. 15g pulver til én kop eller tilsmag løbende - bland op med varm mælk eller et vegansk alternativ og nyd. Alternativt kan pulveret tilsættes isterninger eller omrøres med frossen skyr til en lækker proteinrig morgenmad - gerne med frisk frugt, mynte og sesamfrø på toppen :)

Produktinformation

QD00057
Produktinformation
Vægt
150g

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Ristet SESAM, sukker, ristet SOJABØNNEpulver, salt.

Energi (kJ) 1695 kJ
Energi (kcal) 405 kcal
Fedt 11,9 g
   (heraf mættet) 1,64 g
Kulhydrat 58,5 g
   (heraf sukkerarter) 46,6 g
Protein 22,2 g
Salt 0,56 g


Du vil eventuelt også synes om