Drikkevarer STOP MADSPILD (BEDST FØR 28/06/22) - Kuro Goma Latte QD00057
Nedsat pris

STOP MADSPILD (BEDST FØR 28/06/22) - Kuro Goma Latte

En koffeinfri og vegansk blandbar drik med smagen af sesam - få et naturligt tilskud af protein og fibre fra sojabønner og sesamfrø i denne skønne blanding.

25,00 kr. 65,00 kr. - 40,00 kr.

STOP MADSPILD TILBUD! OBS - Varen er enten tæt på eller over bedst før dato. Se bedst før dato i varetitel.

Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Kuro Goma Latte, også kendt som sort sesam te, er en vegansk koffeinfri drik med smagen af sorte sesamfrø, som kan tilføje lidt ekstra fiber og protein til din hyggestund. Denne pakke indeholder et fyldigt og lækkert færdigblandet pulver, hvori der indgår hele 6.000 sorte sesamfrø pr. servering (15g). Kombineret med sojabønnepulveret er det både et sundere og samtidig lækkert alternativ til Chai the og andre pulverdrikke. Kuro Goma Latte indeholder ikke kunstige sødemidler, gluten eller koffein og er fuldt ud vegansk. Konsistensen og tilberedningen kan minde om matcha, sojadrikke eller proteinpulver, som man kender det fra fitnessverdenen. Pulveret er derfor også velegnet til madlavning, og du kan bruge det på samme facon som f.eks. matcha i kager og boller.

Tilberedning:
Afmål ca. 15g pulver til én kop eller tilsmag løbende - bland op med varm mælk eller et vegansk alternativ og nyd. Alternativt kan pulveret tilsættes isterninger eller omrøres med frossen skyr til en lækker proteinrig morgenmad - gerne med frisk frugt, mynte og sesamfrø på toppen :)

Produktinformation

QD00057
Produktinformation
Vægt
150g

HVAD ER STOP MADSPILD?

En stor del af vores varer er ikke fremstillet til eksport, men til Japans eget marked (netop også grunden til de er ekstra sjove og lækre), hvor varer cirkulerer meget hurtigere og holdbarhed tildeles efter et ønske om at signalere friskhed - ikke om decideret holdbarhed.

Derfor er slik f.eks. ofte kun mærket med ét enkelt års holdbarhed fra produktion, hvilket er meget lidt ift. f.eks. Europa hvor der i langt de fleste tilfælde er minimum 2 års holdbarhed på tilsvarende produkter. I nogle tilfælde tager vi specielle varer hjem som ikke når at blive solgt inden for den påtrykte "bedst før" dato. Vi beholder varerne som stop madspild tilbud, fordi vi mener, at tørvarer, vakuumpakkede nudler, saucer, chokolade og lign. sagtens kan nydes udover den påtrykte mærkning.

Dette er også helt efter reglerne fra Fødevarestyrelsen :)

Nyd godt af vores skarpe stop madspild tilbud, og prøv et af vores sjove og spændende produkter til en ekstra stærk pris!

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Ristet SESAM, sukker, ristet SOJABØNNEpulver, salt.

Energi (kJ) 1695 kJ
Energi (kcal) 405 kcal
Fedt 11,9 g
   (heraf mættet) 1,64 g
Kulhydrat 58,5 g
   (heraf sukkerarter) 46,6 g
Protein 22,2 g
Salt 0,56 g


Du vil eventuelt også synes om