Dekoration Japansk Lanterne "Sushi" 30x55cm 2 stk. VH02345

Japansk Lanterne "Sushi" 30x55cm 2 stk.

Dekorative japanske lanterner med ordet sushi skrevet med Kanji tegn. I pakken får du 2 stk. lanterner der kan let kan hænges op i alt fra stolper til kroge.

169,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Udsmyk dit køkken, din hjemmebar eller stuen med disse smukke røde lanterner i japansk stil. 
På lanternerne er der skrevet SUSHI med Kanji skrifttegn i sort med hvid kant, hvilket står utroligt flot og autentisk til den røde baggrund.

Lanterner som disse vil du ofte se i gadebilledet i Japan, da de typisk hænger ude foran restauranter, gadekøkkener og lignende, hvor de bruges til at signalere hvad restauranten byder på, og for at tiltrække kundernes opmærksomhed.

Lanternerne kan hænges op med snor, fiskeline, stålwire eller hvad du nu har lyst til - de er utroligt lette og kræver derfor hverken det store udstyr eller specielle løsninger for at kunne hænges op. Bind blot den valgte snor fast i stangen øverst i lanternen eller brug den medfølgende krog og fastgør den anden ende til en et søm, en skrue, en krog eller en bjælke.

Et lille tip!
Køb en lille LED lampe der kører på batteri, og monter den i toppen eller bunden af lanternen - eller hæng den over en normal LED pære i fatning.
Så kan du nemt og sikkert lyse lanternerne op og bruge dem til hyggebelysning. Dermed går de fra blot at være til pynt, til også at blive funktionelle :)

Produktinformation

VH02345
Produktinformation
Højde
55cm
Produceret i
Kina
Materiale
Nylon, ståltråd og plastik
Diameter
30cm