Dagligvarer Emil Nakahara's Basisvarer - Den Store Pakke Nakahara-Pakke1
Nedsat pris Pakke

Emil Nakahara's Basisvarer - Den Store Pakke

Emil Nakahara har nøje udvalgt denne pakke af japanske basisvarer. Her får du en god start på rigtig mange japanske retter.

421,00 kr. 471,00 kr. - 50,00 kr.

I stedet for 465,00 kr.

Inkl. moms
 Produktet er i øjeblikket udsolgt
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

I denne pakke har Emil udvalgt de produkter han hele tiden bruger derhjemme, når han laver kurser, og når han serverer til private dining.

Det er produkter man altid kan bruge, og som er anvendelige til et hav af retter. Uanset om du laver klassiske japanske retter, eller bare gerne vil give dine egne klassikere et japansk pift, så er der masser af anvendelsesmuligheder i denne pakke.

De mest basale ingredienser er Ryorishu, Hon Mirin, ris og soja sauce. Med disse fire ingredienser kan du skabe et hav af velsmagende retter, og fremhæve dine ingrediensers naturlige smag.

Med den aromatiske sesamolie, den lagrede riseddike, dashinomoto suppebasen og den hvide miso, kan du marinere og pifte dine retter op i næsten det uendelige.

Og til sidst er der selvfølgelig den ægte japanske Kewpie mayonnaise, den klassiske Okonomiyaki sauce og Nanami Togarashi til at toppe dine retter med.

Produktbillede er vejlende. Indhold kan skifte afhængigt af tilgængelighed. Se altid varelisten for eksakt indhold.

Produktinformation

Nakahara-Pakke1