Chips og snacks STOP MADSPILD (BEDST FØR 17/06/22) - Koikeya Potato Sweet & Sour Umeboshi Chips MADSPILD-RR01182
Nedsat pris Ny

STOP MADSPILD (BEDST FØR 17/06/22) - Koikeya Potato Sweet & Sour Umeboshi Chips

Sur-søde chips fra japanske Koikeya med kraft og velsmag som syltede ume-blommer. Prøv de sure umeboshi som chipskrydderi lige her!

8,00 kr. 23,00 kr. - 15,00 kr.

STOP MADSPILD TILBUD! OBS - Varen er enten tæt på eller over bedst før dato. Se bedst før dato i varetitel.

Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Elsker du smagfulde snacks og er chips din foretrukne lørdagsslik?

Koikeya Potato Sweet & Sour Umeboshi Chips er kartofler stegt sprøde i solsikkeolie og krydret med en sur, sød og saltet smag ligesom de populære japanske umeboshi, som man ofte spiser på ris som smagsgivende krydderi eller tilbehør.

Men der skal hermed lyde en advarsel - de er stærkt vanedannende, så når først man går i gang med en pose, så er den væk, før man har set sig om ;) 

Produktinformation

MADSPILD-RR01182
Produktinformation
Vægt
100g

HVAD ER STOP MADSPILD?

En stor del af vores varer er ikke fremstillet til eksport, men til Japans eget marked (netop også grunden til de er ekstra sjove og lækre), hvor varer cirkulerer meget hurtigere og holdbarhed tildeles efter et ønske om at signalere friskhed - ikke om decideret holdbarhed.

Derfor er slik f.eks. ofte kun mærket med ét enkelt års holdbarhed fra produktion, hvilket er meget lidt ift. f.eks. Europa hvor der i langt de fleste tilfælde er minimum 2 års holdbarhed på tilsvarende produkter. I nogle tilfælde tager vi specielle varer hjem som ikke når at blive solgt inden for den påtrykte "bedst før" dato. Vi beholder varerne som stop madspild tilbud, fordi vi mener, at tørvarer, vakuumpakkede nudler, saucer, chokolade og lign. sagtens kan nydes udover den påtrykte mærkning.

Dette er også helt efter reglerne fra Fødevarestyrelsen :)

Nyd godt af vores skarpe stop madspild tilbud, og prøv et af vores sjove og spændende produkter til en ekstra stærk pris!

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Kartofler (EU, 64%), solsikkeolie (29%), blommekrydderi (7%) (sukker, salt, blommesaftpulver (0,8%), syre (citronsyre, æblesyre), fruktose, aroma, surhedsregulerende middel (E262), rødbedepulver, krydderier, citronolie).

Produceret i Belgien

Energi (kJ) 2169 kJ
Energi (kcal) 518 kcal
Fedt 29,0 g
   (heraf mættet) 2,3 g
Kulhydrat 56,4 g
   (heraf sukkerarter) 3,9 g
Protein 5,9 g
Salt 1,5 g


Du vil eventuelt også synes om