Chips og snacks Kuriyama Befco Senbei Cracker Mix - Demon Slayer RR95001

Kuriyama Befco Senbei Cracker Mix - Demon Slayer

Prøv hele fire varianter sprøde senbei med sojaglasering, aonori tang, sesam, salt og tempura rejer i en fantastisk kollaboration med hitserien Demon Slayer! 

69,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Disse sprøde riskager har en indbydende umami-smag og et sprødt bid. De fire varianter inkluderer runde, stjerneformede og de sjove bananformede bakauke senbei med karaktererne fra den internationale hitserie Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba.

Denne Demon Slayer storpakke byder på flere fantastiske smage af tempura-rejer, krydret sojasauce, ristede nori-flager, aonori, sesam og salt, så der helt sikkert er en snack for enhver gane. Ingredienserne er æltet med i dejen, så hver bid er pakket med dejlig senbei-smag og umami fra krydderierne.

De sprøde kiks fås i en flot pose med ét af to mulige designs fra ufortable med Demon Slayer karaktererne trykt på forsiden. Udtrykket er nuttet og chibi-agtigt i stilen, og det visuelle design er selvfølgelig inspireret af de flotte karakterer og farverne på deres haori.

Hver pose indeholder i alt 30 senbei med forskellige designs på indpakningen.

Katana-svingende demonbekæmpere, solid animation og unikke kulturelle islæt fra den ofte oversete Taisho-periode byder på spændende anime-underholdning, der tilmed er nået de danske biografer med filmen: Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba the Movie: Mugen Train.

Anden sæson har netop afsluttet sin sendetid dette efterår og vinter 2021-2022.

Produktinformation

RR95001
Produktinformation
Vægt
175g
Produceret i
Japan

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Rismel, palmeolie, stivelse, salt, skaldyrekstrakt, (rejer), gærekstrakt, bonito-ekstrakt, sojasauce, sesam, sukker, rejer, dextrin, sojasaucepulver, proteinhydrolysat, løgpulver, aminosyre, mirin, aonori, eddike, chilipeber, peberpulver, smagsforstærkere (E621, E635), farve (E150c), surhedsregulerende middel (E330).

Allergener: skaldyr, fisk, soja, sesam
Oprindelse: Japan

Energi (kJ) 1978 kJ
Energi (kcal) 471 kcal
Fedt 18,6 g
   (heraf mættet) 3,5 g
Kulhydrat 69,9 g
   (heraf sukkerarter) 30,5 g
Protein 6,9 g
Salt 1,8 g


Du vil eventuelt også synes om