Chips og snacks STOP MADSPILD (BEDST FØR 21/07/22) - WantWant Premium Havsalt Senbei Crackers RD70192
Nedsat pris

STOP MADSPILD (BEDST FØR 21/07/22) - WantWant Premium Havsalt Senbei Crackers

Sprøde, bagte Senbei riskager med både hvide og sorte glutinøse ris, der er perfekte sammen med en kop varm grøn te.

27,00 kr. 45,00 kr. - 18,00 kr.

STOP MADSPILD TILBUD! OBS - Varen er enten tæt på eller over bedst før dato. Se bedst før dato i varetitel.

Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Disse sprøde riskager med en skøn let saltet smag, er fremstillet på både almindelige hvide ris, men også sorte glutinøse ris.
Disse ris giver både smag til riskiksen, men skaber også den utroligt smukke lilla farve - helt uden brug af farvestoffer!

Senbei som disse går sig perfekt som en hurtig snack, sammen med en iskold japansk øl, eller som tilbehør til en kop varm grøn te.

Disse riskager er også kendt under navnene Shenbei og Xianbei, og i posen får man små pakker á 2 kager, som holder sig sprøde længe og kan nydes over en længere periode.

Produktinformation

RD70192
Produktinformation
Vægt
78g
Produceret i
Kina

HVAD ER STOP MADSPILD?

En stor del af vores varer er ikke fremstillet til eksport, men til Japans eget marked (netop også grunden til de er ekstra sjove og lækre), hvor varer cirkulerer meget hurtigere og holdbarhed tildeles efter et ønske om at signalere friskhed - ikke om decideret holdbarhed.

Derfor er slik f.eks. ofte kun mærket med ét enkelt års holdbarhed fra produktion, hvilket er meget lidt ift. f.eks. Europa hvor der i langt de fleste tilfælde er minimum 2 års holdbarhed på tilsvarende produkter. I nogle tilfælde tager vi specielle varer hjem som ikke når at blive solgt inden for den påtrykte "bedst før" dato. Vi beholder varerne som stop madspild tilbud, fordi vi mener, at tørvarer, vakuumpakkede nudler, saucer, chokolade og lign. sagtens kan nydes udover den påtrykte mærkning.

Dette er også helt efter reglerne fra Fødevarestyrelsen :)

Nyd godt af vores skarpe stop madspild tilbud, og prøv et af vores sjove og spændende produkter til en ekstra stærk pris!

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Ris (52,5%), palmeolie (indeholder antioxidant (E319)), sort glutinøst rismel (9,4%), majsstivelse, maltodextrin, sukker, salt (0,9%), gær ekstrakt (gær ekstrakt, maltodextrin, salt, smagsforstærkere (E621, E627, E631)), smagsforstærkere (E627, E637).

Energi (kJ) 2027 kJ
Energi (kcal) 485 kcal
Fedt 20 g
   (heraf mættet) 8,7 g
Kulhydrat 71 g
   (heraf sukkerarter) 1,5 g
Protein 4,9 g
Salt 0,96 g


Du vil eventuelt også synes om