Chips og snacks STOP MADSPILD (BEDST FØR 31/03/22) - Glico Cratz Salted Potato & Almond Snack RM00100
Nedsat pris

STOP MADSPILD (BEDST FØR 31/03/22) - Glico Cratz Salted Potato & Almond Snack

Lækker saltet otsumami pub snack med ølgær udviklet i et samarbejde mellem Glico og Kirin, der om nogen forstår sig på netop snacks og øl!

9,00 kr. 20,00 kr. - 11,00 kr.

STOP MADSPILD TILBUD! OBS - Varen er enten tæt på eller over bedst før dato. Se bedst før dato i varetitel.

Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Nyd en rig aromatisk smag fra saltede kartofler, mandler og ølgær med de knasende Cratz! En specielt udviklet otsumami-spise med masser af umami, der går utrolig godt sammen med en iskold japansk øl i sofaen eller ved bardisken.

Otsumami er tilbehør og snacks, der ofte serveres på japanske barer, og er du en sand nyder af salte snacks, vil disse helt sikkert blive en ny favorit!

Produktinformation

Glico
RM00100
Produktinformation
Vægt
42g
Produceret i
Japan

HVAD ER STOP MADSPILD?

En stor del af vores varer er ikke fremstillet til eksport, men til Japans eget marked (netop også grunden til de er ekstra sjove og lækre), hvor varer cirkulerer meget hurtigere og holdbarhed tildeles efter et ønske om at signalere friskhed - ikke om decideret holdbarhed.

Derfor er slik f.eks. ofte kun mærket med ét enkelt års holdbarhed fra produktion, hvilket er meget lidt ift. f.eks. Europa hvor der i langt de fleste tilfælde er minimum 2 års holdbarhed på tilsvarende produkter. I nogle tilfælde tager vi specielle varer hjem som ikke når at blive solgt inden for den påtrykte "bedst før" dato. Vi beholder varerne som stop madspild tilbud, fordi vi mener, at tørvarer, vakuumpakkede nudler, saucer, chokolade og lign. sagtens kan nydes udover den påtrykte mærkning.

Dette er også helt efter reglerne fra Fødevarestyrelsen :)

Nyd godt af vores skarpe stop madspild tilbud, og prøv et af vores sjove og spændende produkter til en ekstra stærk pris!

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Hvedemel, palmeolie, tørret kartoffel, mandler, vegetabilsk olie, stivelse, hvedeprotein, salt, sojasauce-krydderi, konbu-ekstraktpulver, tørret ølgær, peber, gær, trehalose, smagsforstærkere (E621, E635), emulgator (E322, soja), aroma.

Allergener: gluten, soja, mandler
Oprindelse: Japan  

Energi (kJ) 2268 kJ
Energi (kcal) 540 kcal
Fedt 30,7 g
   (heraf mættet) 14,2 g
Kulhydrat 56,4 g
   (heraf sukkerarter) 55,1 g
Protein 9,4 g
Salt 1,9 g


Du vil eventuelt også synes om