Chili Gochugaru Koreansk Chili Pulver 1kg JF04105

Gochugaru Koreansk Chili Pulver 1kg

Gochugaru chilipulver af koreanske røde chilipebre, der hovedsageligt bruges til at lave Kimchi, men også til at krydre mange andre retter.

119,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner på Trustpilot

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Den koreanske røde chili der i pulverform er bedre kendt som Gochugaru har en dyb rød farve, en unik frugtig smag og en markant styrke. Den kan anvendes som den er, i eksempelvis gryderetter, i egne krydderiblandinger og rubs eller i marinader, mayonnaise og meget mere.

Men der hvor Gochu-garu chilipulveret er bedst kendt, er nok for sin brug i fremstilling af Kimchi - den lækre, fermenterede kål med chili. 
I både Korea, Japan og mange andre lande, har Kimchi længe været en favoritspise for chili-elskere. Blandingen af det vi i vesten nok bedst kender som sauerkraut og den koreanske chili, hvidløg og andre grøntsager som radisse, gulerod, m.m., giver en helt fantastisk smag, og er kendt for sine sunde egenskaber.

Denne Gochugaru fra Sempio er fremstillet af intet andet end røde chilipebre. Ingen tilsætningsstoffer, ingen salt, kun soltørrede koreanske chilipebre der er knust groft - perfekt til fremstilling af Kimchi derhjemme!

Produktinformation

JF04105
Produktinformation
Vægt
1kg

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Tørret chilipeber

Energi (kJ) 1506 kJ
Energi (kcal) 360 kcal
Fedt 9 g
   (heraf mættet) 3 g
Kulhydrat 56 g
   (heraf sukkerarter) 16 g
Protein 14 g
Salt 0,0 g