Chili STOP MADSPILD (BEDST FØR 11/07/22) - S&B Nanami Chili Pasta 43g JE15301-u
Nedsat pris

STOP MADSPILD (BEDST FØR 11/07/22) - S&B Nanami Chili Pasta 43g

Chilipasta med Yuzu citrus og sesam - klar til brug. Giver et stærkt pift til dressinger, dip, gryderetter og meget mere

8,00 kr. 30,00 kr. - 22,00 kr.

STOP MADSPILD TILBUD! OBS - Varen er enten tæt på eller over bedst før dato. Se bedst før dato i varetitel.

Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Denne chilipasta er en sand lille genistreg fra S&B. Den giver et hot pift til et hav af forskellige retter, dips og marinader. Yuzu skallen og den røde chilipeber og sesamfrø giver en indbydende aroma og et godt kick sammen med ingefær og hvidløg. Prøv f.eks. at blande pastaen med sojasauce og mariner svinekød med blandingen.

Produktinformation

S & B
JE15301-u
Produktinformation
Vægt
43g
Produceret i
Japan

HVAD ER STOP MADSPILD?

En stor del af vores varer er ikke fremstillet til eksport, men til Japans eget marked (netop også grunden til de er ekstra sjove og lækre), hvor varer cirkulerer meget hurtigere og holdbarhed tildeles efter et ønske om at signalere friskhed - ikke om decideret holdbarhed.

Derfor er slik f.eks. ofte kun mærket med ét enkelt års holdbarhed fra produktion, hvilket er meget lidt ift. f.eks. Europa hvor der i langt de fleste tilfælde er minimum 2 års holdbarhed på tilsvarende produkter. I nogle tilfælde tager vi specielle varer hjem som ikke når at blive solgt inden for den påtrykte "bedst før" dato. Vi beholder varerne som stop madspild tilbud, fordi vi mener, at tørvarer, vakuumpakkede nudler, saucer, chokolade og lign. sagtens kan nydes udover den påtrykte mærkning.

Dette er også helt efter reglerne fra Fødevarestyrelsen - her finder du også gode råd om at undgå madspild :)

Nyd godt af vores skarpe stop madspild tilbud, og prøv et af vores sjove og spændende produkter til en ekstra stærk pris!

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Yuzu-citrus skal, konsistensmidler (E 420*, E 415), salt, vand, sukker, rød chilipeber (9%), SESAMFRØ, sake (japansk risvin), stabilisator (E 1442), sort peber, forårsløg, surhedsregulerende middel (E 330), ingefær, hvidløg.

*) Overdreven indtagelse kan virke afførende.

Energi (kJ) 863 kJ
Energi (kcal) 205 kcal
Fedt 4,1 g
   (heraf mættet) 0,7 g
Kulhydrat 36 g
   (heraf sukkerarter) 9,1 g
Protein 3,2 g
Salt 12,2 g