Bubble Tea Bubble Tea Tapioka Original Flavor 250g BX50020

Bubble Tea Tapioka Original Flavor 250g

Hvide tapioka perler der bruges til desserter og den populære Bubble Tea drik, også kendt som Boba Tea - klar til brug på kun 5 min.!

39,00 kr.
Inkl. moms
 På lager
 

God service - 5 stjerner

 

Fragt fra kr. 39 - Fri fragt ved køb over 399!

 

Lynhurtig levering - kun 1-2 dage!

Beskrivelse

Tapioca Pearls fra WuFuYuan - denne version er store Boba perler med en klar mælkehvid farve og uden smag, så du selv kan lade dem trække smag fra hvad end smagsgiver du har lyst til! 

Tapioca-perler er fremstillet af tapioca-stivelse. Det er et hvidt pulver der udvindes fra cassava roden. Tapioca-perler er også kendt som bobas, bubbletea (bobbel te) kugler eller tapioka kugler. Tapioca Pearls er blevet verdenskendte, netop grundet Bubble Tea drikken, der stammer fra Kina, men som nydes i mange asiatiske lande, og som også er blevet populær i Japan.

Perlerne er naturligt i hvid farve og ret smagsløse, men ved at tilføje kulør og smagsafgivende ingredienser, kan man skabe tapiocaperler i alle regnbuens farver, med alverdens smage. Perlerne bruges også som fortykningsmiddel til forskellige typer budding. Tapioca-perler er meget populære og bruges vidt og bredt i de østasiatiske og de sydøstasiatiske køkkener.

Tilberedning af tapiokaperler til bubble tea:

Bring 10 kopper vand for hver 1 kop tapioka perler i kog. Lad perlerne koge i 2-3 minutter, til de begynder at flyde. Hæld det overskydende vand fra, rens perlerne med kold vand. Tilsæt boblerne til din te og nyd den lækre bubble tea oplevelse!

Produktinformation

BX50020
Produktinformation
Vægt
250g
Produceret i
Kina

Indhold

Ingredienser og næringsindhold pr. / 100 g

Tapiokastivelse, vand, majsstivelse, fortykningsmiddel (E412), konserveringsmidler (E262, E202), aroma.

Energi (kJ) 920 kJ
Energi (kcal) 220 kcal
Fedt 0,0 g
   (heraf mættet) 0,0 g
Kulhydrat 54 g
   (heraf sukkerarter) 0,0 g
Protein 0,0 g
Salt 0,2 g


Du vil eventuelt også synes om